Talián nebo žabožrout, ono je to skoro jedno.
Ale je fakt, že styl frantíků je mi hodně vzdálený(měkké podvozky, divné ovládání některých funkcí v interiéru...)
Podle mě to není dvakrát rozumný krok
Naposledy upravil(a) Nerez dne 25 led 2013, 11:09, celkem upraveno 1 x.
Pokud zůstanou takové jako do teď, nevadí mi to, vadilo by mi to v případě, že by se to podobalo jako třeba nyní Chevrolet Captiva a Opel Antara.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Pracuji ve firmě, kde se vyrábějí chladící moduly na Opel Insignia. Za posledních pár měsíců klesla výroba z cca 40000 kusů měsíčně na 10000-15000 kusů.
To už je mě teda bližší styl Italů ,ale už ani tam to není jednoznačné ,jestli se jedná o čistokrevnou italskou výrobu. Každopádně styl frantíků , kdy při výrobě olíznou zpětné zrcátko a nalepí ho se musí nějak projevit. Před pár měsícema jsem se svezl v novém Plžotu 207 a byl jsem z toho celkem vedle. Zlatá Astra H. No a ta výroba asi stagnuje všude, nejen ten Opel.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
No, ja myslim ze kdyz MB muze spolupracovat s Renault-Nissan, BMW s Toyotou a Audi sdilet trictvrte dilu s VW tak proc nemuze Opel fungovat s PSA a podle toho v jakym je ted PSA svrabu bude mit hlavni slovo spis Opel potazmo GM nez PSA.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
A vy jako chcete říct, že současná Corsa má styl italů? To je přece blbost... Stejně tak nová Corsa nebude jen Pežot se znakem Opelu, ale sdílet budou jen to pod povrchem. A jestli Pežot dodá naftový motory, tak pro Opel jedině dobře (pokud teda do tý doby nebudou vyvynutý nějaký nový, zatím přišlo jen 1.6 CDTi 135k, což je trochu mimo).
myslím že kvalitativně jsou francouzi u aut příšerný:-( zatimco na silnicích okolo sebe běžně vidím první generaci astry,tak ročníkově srovnatelného francouze opravdu výjimečně:-( nehledě na to,že jejich ceny nových aut samy o sobě vypovídají o kvalite,či spíš nekvalitě:-( pár mých kamarádů má nebo mělo francouze a devět z deseti si koupili jako další auto jinou značku než francouze....na roční nájezd do deseti tisíc km možná dobrý,pohodlný,ale na každodenní ježdění to asi fakt neni:-( v liberci je cca 120 taxíků a jen asi 2 nebo tři jsou francouzi....a když se bavím s kolegama,co ho měli,tak hodnocení většinou zní,že na taxíka už francouze nikdy....