Co znamená pojem "cvrčci" ?
Co znamená pojem "cvrčci" ?
Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat,co je myšleno pojmem cvrčci v prístrojovce.Hodně tady o tom čtu,tak mě zajímá,o co se jedná,nebo co je tím myšleno.A ještě by mě zajímalo,až sem budu dávat svoje fotky,proč máte skoro všichni zaretušovaný espézetky?Díky za odovědi předem a mějte hezké dny 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Re: Co znamená pojem "cvrčci" ?
Skôr je to pre to (aspoň v mojom prípade) , aby bolo moje auto trošku inkognito.
Napr na vw clube prišli zlodejíci na web, pozreli si autá, akú majú výbavu , v akom je stave atd (keďže sa majitelia na takýchto weboch svojími autami chvália) a podla ŠPZky im ich našli a kradli.....Internet neni bezpečný
Napr na vw clube prišli zlodejíci na web, pozreli si autá, akú majú výbavu , v akom je stave atd (keďže sa majitelia na takýchto weboch svojími autami chvália) a podla ŠPZky im ich našli a kradli.....Internet neni bezpečný
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Na to časom prídešoblhut píše:Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat,co je myšleno pojmem cvrčci v prístrojovce.

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
prave pre taketo pripady,ked som bol v seatclube tak sme spravili zvlast clubcars aby sa tam nedostali nepovolany ludiaAdriano2 píše:Skôr je to pre to (aspoň v mojom prípade) , aby bolo moje auto trošku inkognito.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Power on ten diesel ac commonrail neni zrovna tichost sama takze i bez radia to neni zadna slava
a nejaky vrzani palubovky me netrapi 

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
No tak vidím,že jste tu oživili můj rok starý dotaz,kdy jsem ještě na Zafiru čekal
Dnes můžu říct,že cvrčci se zatím neobjevili.Na ty spz jsem se tehdy ptal,protože a to platí pořád,když se dívám na nějaký fotky nebo videa ze srazů,tak tam jsou jako na podnose
proto mě to trochu nedává smysl,jinak samozřejmě souhlasím,že internet není bezpečný 

- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Takže cvrčci = vrzání palubovky?
A já chtěl zakládat nový téma to bych si tedy dal:)
Právě dotaz dá se to nějak elimonovat, pravda když jsem to kupoval nebral jsem to v potaz ale mám naftu v 1.7 a při jen rozjezdu / silném záběru, či podtočení motoru cvakaj plasty u budíku někde a pak smerem k radiu.
Chápu že u nafťáku (traktor) to bude dělat vždy, ale až tak?? Když tam přiložím ruku tak to ustane. Je to celkem rušivej element, leda dát nahlas radio???.
Mám jestě feldu ta má lecos za sebou ale vrzání u budíku tam nemám to jen v přístrojovce a ve větráku. Když je nějaká nerovnost
p.s. může se to rozvrzat takhle kravsky při používaní našich "supersilnic" a D1 ?
díky za echo
A já chtěl zakládat nový téma to bych si tedy dal:)
Právě dotaz dá se to nějak elimonovat, pravda když jsem to kupoval nebral jsem to v potaz ale mám naftu v 1.7 a při jen rozjezdu / silném záběru, či podtočení motoru cvakaj plasty u budíku někde a pak smerem k radiu.
Chápu že u nafťáku (traktor) to bude dělat vždy, ale až tak?? Když tam přiložím ruku tak to ustane. Je to celkem rušivej element, leda dát nahlas radio???.
Mám jestě feldu ta má lecos za sebou ale vrzání u budíku tam nemám to jen v přístrojovce a ve větráku. Když je nějaká nerovnost
p.s. může se to rozvrzat takhle kravsky při používaní našich "supersilnic" a D1 ?

díky za echo

Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
U mě zatím pořád platí,že se ten obtížný hmyz s housličkama do auta nenastěhoval
Doufám,že to tak i zůstane