Co znamená pojem "cvrčci" ?

Co se jinam nehodí pište sem
oblhut

Co znamená pojem "cvrčci" ?

Příspěvek od oblhut »

Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat,co je myšleno pojmem cvrčci v prístrojovce.Hodně tady o tom čtu,tak mě zajímá,o co se jedná,nebo co je tím myšleno.A ještě by mě zajímalo,až sem budu dávat svoje fotky,proč máte skoro všichni zaretušovaný espézetky?Díky za odovědi předem a mějte hezké dny :)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Reklama

Gord
Kontaktovat uživatele:

Re: Co znamená pojem "cvrčci" ?

Příspěvek od Gord »

cvkání v přístrojovce za jízdy
už není
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

Skôr je to pre to (aspoň v mojom prípade) , aby bolo moje auto trošku inkognito.

Napr na vw clube prišli zlodejíci na web, pozreli si autá, akú majú výbavu , v akom je stave atd (keďže sa majitelia na takýchto weboch svojími autami chvália) a podla ŠPZky im ich našli a kradli.....Internet neni bezpečný
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Kesi

Příspěvek od Kesi »

oblhut píše:Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat,co je myšleno pojmem cvrčci v prístrojovce.:)
Na to časom prídeš :mrgreen:
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
miky_5

Příspěvek od miky_5 »

Adriano2 píše:Skôr je to pre to (aspoň v mojom prípade) , aby bolo moje auto trošku inkognito.

Napr na vw clube prišli zlodejíci na web, pozreli si autá, akú majú výbavu , v akom je stave atd (keďže sa majitelia na takýchto weboch svojími autami chvália) a podla ŠPZky im ich našli a kradli.....Internet neni bezpečný
prave pre taketo pripady,ked som bol v seatclube tak sme spravili zvlast clubcars aby sa tam nedostali nepovolany ludia
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy

astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
power2

Příspěvek od power2 »

Vypni rádio při jízdě a zjistíš :D
vencator

Příspěvek od vencator »

Power on ten diesel ac commonrail neni zrovna tichost sama takze i bez radia to neni zadna slava :D a nejaky vrzani palubovky me netrapi :D
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
oblhut

Příspěvek od oblhut »

No tak vidím,že jste tu oživili můj rok starý dotaz,kdy jsem ještě na Zafiru čekal :D Dnes můžu říct,že cvrčci se zatím neobjevili.Na ty spz jsem se tehdy ptal,protože a to platí pořád,když se dívám na nějaký fotky nebo videa ze srazů,tak tam jsou jako na podnose :D proto mě to trochu nedává smysl,jinak samozřejmě souhlasím,že internet není bezpečný ;)
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 »

Takže cvrčci = vrzání palubovky?
A já chtěl zakládat nový téma to bych si tedy dal:)
Právě dotaz dá se to nějak elimonovat, pravda když jsem to kupoval nebral jsem to v potaz ale mám naftu v 1.7 a při jen rozjezdu / silném záběru, či podtočení motoru cvakaj plasty u budíku někde a pak smerem k radiu.
Chápu že u nafťáku (traktor) to bude dělat vždy, ale až tak?? Když tam přiložím ruku tak to ustane. Je to celkem rušivej element, leda dát nahlas radio???.
Mám jestě feldu ta má lecos za sebou ale vrzání u budíku tam nemám to jen v přístrojovce a ve větráku. Když je nějaká nerovnost
p.s. může se to rozvrzat takhle kravsky při používaní našich "supersilnic" a D1 ? :)
díky za echo :shock:
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
oblhut

Příspěvek od oblhut »

U mě zatím pořád platí,že se ten obtížný hmyz s housličkama do auta nenastěhoval :D Doufám,že to tak i zůstane ;)
Odpovědět