Lidičky astra J to je kočarek sem byl v sobotu na malom sraziku Opliku a jeden manik ji tam privezl ..je to krasné autíčko...ted jen čekam kde se nachomejtnout bych se vni rad svezl a trochu se pochochal a namlsal je to mazec Akorad me zarazilo že nema kryty dole pod moterom a ža do prostoru moturu by se vesli ty motory dva
Super, tak to bude něco hodně podobnýho tomu, na co jsme měli zálusk. A tu zelenou taky schvaluju, divím se, proč těchto barev nejezdí na Opelech víc (i když já bych asi vždycky volil primárně černou).
dva tyzdne dozadu kamarat preberal od predajcu tuto motorizaciu v Cosme a Iceberg farbe. Velka skoda ze neslo zobrat z vybavy Sport perforovany volant, predne zatmavene svetla a plne bocne vedenie bokov operadiel a zkombinovat to s Cosmo decentnejsimi interier listami, polokozenymi sedackami a kozenymi dver.vyplnami. Motor je vsetko len nie to co som sa docital v nemeckych "pro Golf" recenziach. S plynom sa v ramci zabehu hybe len do 2/3 a do nejakych 3300ot, ale uz aj tak auto po trojku krasne taha, stvorku by som dynamikou prirovnal k 5.kvaltu na mojej 1,6T. 5. a 6. gang su uz znacne dlhe a tym aj akceleracia utlmena - ale naco silu na pravych dvoch stupnoch ked stvorka podla prepoctov ma max. krutak do nejakych 150 a max. vykon okolo 170km/h. Tiez milo prekvapil svojim zvukom, v nizsich otackach je aj podla zvuku jasne ze tam bude tych 140 konikov a od 2800ot turbina prekrasne ale prekrasne! svisti
...ak je to ofajc, tak si krasne udrel ...pamatam si ako si tu niekde pisal ze GTC si zobral na kseft, takze ja som J-ckovi "kauf" zozral