Seřízení zadních dveří - caravan
Seřízení zadních dveří - caravan
Je nějaký nenáročný postup , jak seřídit zavírání zadních dveří (caravan ) , aby se s něma nemuselo někdy i 2 - 3 x tlouc , aby se zavřely ? Běžným pohybem ( prsty v prohlubni ) se dveře nezavřou , jakoby odskočí a musí se znovu nadzvednout a o hodně silněji s nimi bouchnout .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
Re: Seřízení zadních dveří - caravan
Zkus nestrkat prsty do prohlubně a dveře pustit z přiměřené výšky. I sebemenší dotyk spínače kliky způsosobí nedovření. Je to trošku jiné než třeba Favorit...
Tak tak, mě když zavírá někdo kufr tak to automaticky taky drží za ten spínač a nejde mu to zavřít a řve na mě že to mám rozzbitý 

Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Já nevím , asi něco dělám špatně , ale i když pustím ty adní dveře samospádem a ještě trochu popostrčím , stejně nezaskočí . musím znovu otevřít a zavřít hodně větším švihem
. pak OK

ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Me obcas signalizuje astra nedovrene 5 dvere, ale zavrene jsou. Musim otevit a zabouchnot znova. Ale neobtezuje to, pac je to fakt vzacne.
Jinak jak tady pisete se zaviranim, tak me zas dostava, kdyz me nekdo jde neco davat do kufru jak se me lid perou s roletou. Vzdycky za to vemou a zacnou to tahat nahoru div to neurvou. Pak na to zlehka macku jednim prstem a rikam, ze je to IQ test
Asi vemu nejakiu barvu a ten obrazek prstu s rukou natru na bilo, pac to na t cerne zanika.
Jinak jak tady pisete se zaviranim, tak me zas dostava, kdyz me nekdo jde neco davat do kufru jak se me lid perou s roletou. Vzdycky za to vemou a zacnou to tahat nahoru div to neurvou. Pak na to zlehka macku jednim prstem a rikam, ze je to IQ test

Asi vemu nejakiu barvu a ten obrazek prstu s rukou natru na bilo, pac to na t cerne zanika.
Tak s tou signalizací sme dvá, taky kufr normálně zavřený, ale sednu si a už to na mě bliká a houká tak musim jít a znovu zabouchnout a je klid ale je to taky zřídka... jde to teda nějak nastavit i u pětidveřka? (někde sem tu myslím četl, že těmi plastovými dorazy??) dík
Plastovými dorazy, musí se pootočit ta plastová matka a pak zašroubovat nebo vyšroubovat doraz. Je to popsané na astra.ru a určitě i v Jak na to...
OK díky, zkusím (Jak na to je objednaná u ježíška
)

Nebyla tu někde ke stažení?

jo to je, ale mám radši v papírovém vydání a tisknout to všechno se mi nechce