prepusta tlak ?

quicky

Re: prepusta tlak ?

Příspěvek od quicky »

pavelA píše:Predpokladam ze mas na mysli tu cast piesika ktora je schovana ak je ventil zatvoreny. Ked som ho prstami pohybal tak to tiez bolo ciste a cim sa to moze namazat ?
Ano tu cast myslim. Supol som tam trocha plastickeho maziva (rozumej vazelina) z odborneho hladiska neviem nakolko to je vhodne, ale funguje to dobre
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Reklama

pavelA

Re: prepusta tlak ?

Příspěvek od pavelA »

Dal som nakoniec aj ja trošičku na ten piestik tak že som prstami otvoril ventil a vtedy naniesol ale len taky film maziva na ten piestik no neviem ci to pomože alebo uškodi ale skôr sa mi zdá že problém môže robiť to ak ovladanie ventilu (ta plastova elektricka časť) nie je presne v strede oproti tomu piestiku a vtedy to ma podla mna tendenciu zdrhovat o stenu a tým sa asi zasekava ten ventil. Aspon sa mi tak zdalo ked som to pozeral. takže asi nie je chyba v suchom piestiku no uvidime. Výčistil som to ako sa dalo poskladal som vymazal snad všetky chybove hlašky naštartoval a zda sa mi že teraz aj turbo na volnobeh akoby skor zopinalo a aj zvuk malo krajši. No uvidime po vikende.
Opel Astra H 1,7 CDTI motor 81kW Z17DTJ , diagnostika op-com
Odpovědět