na ty Vpowery a podobny sragory neverim.
Jasně, jako v pohodě, jen mě trošku zvedlo ze židle, jak jsi to napsal stylem, asi jako, že jsem blbeček co si to přečetl na letáčku a od tý doby si to tankujucorsaczek píše:Hlavně v kliduZprávu jsem si přečetl dobře, proto jsem napsal co jsem napsal. Fakt si pořád myslím, že zvýšení výkonu a snížení spotřeby je jen placebo efekt, protože to nikdo nikdy neprokázal a to těch testů už bylo plno. Psal sem to i na základě zkušenosti ze služebního (naftovýho - 125kW) auta, kde jsem opravdu žádný měřitelný rozdíl nepozoroval
Ale na druhou stranu, jestli ta nafta má fakt takový vliv na tvůj motor, tak bych to takoval pořád, protože snížená spotřeba ti vykompenzuje tu vyšší cenu.
Určitě sem si nemyslel že si blbeček, bylo to ve smyslu toho, že by tě u Shellu měli rádi, protože si jeden z mála, co jim ty jejich závěry potvrzuje. Tak sem rád, že jsme si to vysvětlilidark píše:Jasně, jako v pohodě, jen mě trošku zvedlo ze židle, jak jsi to napsal stylem, asi jako, že jsem blbeček co si to přečetl na letáčku a od tý doby si to tankujucorsaczek píše:Hlavně v kliduZprávu jsem si přečetl dobře, proto jsem napsal co jsem napsal. Fakt si pořád myslím, že zvýšení výkonu a snížení spotřeby je jen placebo efekt, protože to nikdo nikdy neprokázal a to těch testů už bylo plno. Psal sem to i na základě zkušenosti ze služebního (naftovýho - 125kW) auta, kde jsem opravdu žádný měřitelný rozdíl nepozoroval
Ale na druhou stranu, jestli ta nafta má fakt takový vliv na tvůj motor, tak bych to takoval pořád, protože snížená spotřeba ti vykompenzuje tu vyšší cenu.
nejdřív jsem si to vyzkoušel, testy jsem si četl. Fakt je, že tyhle "nadstandartní" nafty jako V-Power apod. končí docela na bídných místech
ale mě s tim spotřeba spadne, a citím to na autě jak je to živější...
Zkoušel jsem to zezačátku snad 5x, jezdil jsem třeba 3-5 dní na normální naftu, a pak si tam dal v-power a poznal jsem pokaždé ten rozdíl. A s tim vykompenzovánim máš pravduDám sice o kačku víc, ale zase s tim o něco víc najedu. Nutit to nikomu tady nebudu, každej musí poznat, který palivo jeho motoru vyhovuje.
Jen jsem nějak přehlídl tu naftu od Benziny, tu top Q nebo co to je, jak vyhrála. Tak jí taky pro srandu zkusim.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |