Miloshi a když dáš zahřátou astru do garaže tak ji vytopí ne ? Ale kdo by si dělal svinčík v garáži Já včera přišel k autu a skoro všechno opadalo samo. Co spíš mně stajká z kapoty mokrej sníh a mrzne na masce už tam mam zas pěknou vrstvu ledu
JJ kola mě netrápí, ty se točí a místo si udělají samy, semtam to škrkne no a co, ale sníh z kapoty stéká dopředu na masku, značka nečitelná pod 5 cm vrstvou ledu - to mi taky nevadí, ale štve mě, že to teče i na světla a xenony to nevyhřejou jako klasika, takže jsou pod ledem a v noci vidím prd. Škrábat ten plast fakt nehodlám..
No mě včera večer opadala celá levá strana, ale pravá ne a ne se pustit jinak led na masce plus vzadu na dveřích kufru mám taky - pěknej nános - už aby bylo jaro a mohl jsem dát auto do-pucu
Raddda ----------------------------------------- Opel Astra H 1,6, 77KW (r.v. 2006)
možná budu vypadat jak masochista,ale i v tomhle počasí to tak dvakrát týdně spláchnu wapkou a pak hned hurá do myčky s voskem:-) o tom že přítelkyně si musela zvykat,že nosím zasviněný gumový koberečky domů a drhnu je ve vaně už se asi moc rozepisovat nebudu:-) ale je fajn,když je auto čistý a voňafýýý:-)
Wapku mas ale doma predpokladam? U nas nikde ve meste boxy otevreny nejsou, myl jsem 14 dni zpet pri minus 2 a kdyz ti pri myti primrzaji nohy k dlazbe tak to uz asi neni teplota na myti V pondeli ma byt nula to uz pujde.
nemám,ale plánuju ji:-) jezdím tady v liberci na Čs Čermák a tam mají dva boxy na ruční mytí s wapkou a taky hned vedle dobrou myčku:-) proti omrznutí rukou mám speciálky gumový zateplený rukavice:-) sice je tam když mrzne na podlaze tak 5 cm ledová krusta,takže pohyb okolo auta připomíná bruslení,ale jsem takovej magor,že mi to za to čistý auto stojí:-)
michalcrash píše:nemám,ale plánuju ji:-) jezdím tady v liberci na Čs Čermák a tam mají dva boxy na ruční mytí s wapkou
Já jezdím na kundratice na ETK nebo teď mam kousek od práce podobný boxy s hadicí ze stropu a tam se meje luxusně. BTW pak ti auto nezamrzne, když ho umeješ ??
Naposledy upravil(a) BikerMarius dne 24 led 2013, 14:48, celkem upraveno 1 x.