zmrzlý sníh - blatníky

Co se jinam nehodí pište sem
BikerMarius

Re: zmrzlý sníh - blatníky

Příspěvek od BikerMarius »

Miloshi a když dáš zahřátou astru do garaže tak ji vytopí ne ? Ale kdo by si dělal svinčík v garáži 8-) Já včera přišel k autu a skoro všechno opadalo samo. Co spíš mně stajká z kapoty mokrej sníh a mrzne na masce už tam mam zas pěknou vrstvu ledu :x
Opel Astra H Caravan Z19DT
Moje Astra
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=4563
Reklama

salám

Příspěvek od salám »

JJ kola mě netrápí, ty se točí a místo si udělají samy, semtam to škrkne no a co, ale sníh z kapoty stéká dopředu na masku, značka nečitelná pod 5 cm vrstvou ledu - to mi taky nevadí, ale štve mě, že to teče i na světla a xenony to nevyhřejou jako klasika, takže jsou pod ledem a v noci vidím prd. Škrábat ten plast fakt nehodlám..
Raddda

Příspěvek od Raddda »

No mě včera večer opadala celá levá strana, ale pravá ne a ne se pustit :) jinak led na masce plus vzadu na dveřích kufru mám taky - pěknej nános :( - už aby bylo jaro a mohl jsem dát auto do-pucu 8-)
Raddda
-----------------------------------------
Opel Astra H 1,6, 77KW (r.v. 2006)
BikerMarius

Jojo taky mam auto zahnojený vosoleny hned jak trochu poleví tak to umeju.
Moje Astra
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

I ja pratele i ja, jedna cesta ul most litvinov ul a stacilo :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
michalcrash

Příspěvek od michalcrash »

možná budu vypadat jak masochista,ale i v tomhle počasí to tak dvakrát týdně spláchnu wapkou a pak hned hurá do myčky s voskem:-) o tom že přítelkyně si musela zvykat,že nosím zasviněný gumový koberečky domů a drhnu je ve vaně už se asi moc rozepisovat nebudu:-) ale je fajn,když je auto čistý a voňafýýý:-)
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Wapku mas ale doma predpokladam? U nas nikde ve meste boxy otevreny nejsou, myl jsem 14 dni zpet pri minus 2 a kdyz ti pri myti primrzaji nohy k dlazbe tak to uz asi neni teplota na myti :lol: V pondeli ma byt nula to uz pujde.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
michalcrash

Příspěvek od michalcrash »

nemám,ale plánuju ji:-) jezdím tady v liberci na Čs Čermák a tam mají dva boxy na ruční mytí s wapkou a taky hned vedle dobrou myčku:-) proti omrznutí rukou mám speciálky gumový zateplený rukavice:-) sice je tam když mrzne na podlaze tak 5 cm ledová krusta,takže pohyb okolo auta připomíná bruslení,ale jsem takovej magor,že mi to za to čistý auto stojí:-)
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No bejt to u nas otevreny jsem tam taky :D Ja jen davam tu aktivni penu, wapkou oplachnu a mizim nez nohy primrznou :)
BikerMarius

michalcrash píše:nemám,ale plánuju ji:-) jezdím tady v liberci na Čs Čermák a tam mají dva boxy na ruční mytí s wapkou
Já jezdím na kundratice na ETK nebo teď mam kousek od práce podobný boxy s hadicí ze stropu a tam se meje luxusně. BTW pak ti auto nezamrzne, když ho umeješ ??
Naposledy upravil(a) BikerMarius dne 24 led 2013, 14:48, celkem upraveno 1 x.
Moje Astra
Odpovědět