Astra Caravan 1.9CDTI
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Astra Caravan 1.9CDTI
http://www.pneunet.cz/pneu/9333/matador ... 4-Y-letni/
tady zas pisou neco jineho,tak si vyber..v dnesni dobe se neda verit jen tak necemu..
tady zas pisou neco jineho,tak si vyber..v dnesni dobe se neda verit jen tak necemu..
Opel Astra OPC
- Reklama
Mě právě nepřijde, že by ten rozdíl by významný. Ušetřené 2 tisíce fajn, ale i kdyby měl člověk pneu jen 2 sezóny, tak tisícovka ročně resp. 80 korun měsícně za jistě beze sporu lepší pneu, který třeba jen kratší brzdnou dráhou o metr/dva můžou být rozdíl mezi bouračkou a "o fous". Proto to moc nechápu. Ale každý ať si vybere podle sebe samozřejmě.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak bezesporu lepsi gumy jsou znat chapu ale taky dnesni ceny tech luxusnich gum jsou celkem nekde jinde a navic kdyz pak uz kupujes 17ky ci 18ky nebo i vice tak cena za kvalitni pneu jako continetal atd je uz nekde okolo 5 tisic za kus coz je uz celkem ranec..ale je pravda platis kvalitu..jinak ono taky rozhoduje plno faktoru jako jsou treba brzdy jak mas v poradku ci treba rizeni a tlumice atd..tyhle vsechny veci ovlivnuji zivotnost gum ale kazdopadne conti,púirreli a dunlop patri asi mezi to nej co je na trhu a co si clovek muze na auto dat!!!
Opel Astra OPC
S tímto souhlasím,šetřit u auta zrovna na gumách mě dojde divný.Furt se tady řeší samý opc,cidy,navi,křídla,spojlery a nevím co ještě,vše samozřejmě jedině origo a u pneu je pak problém cena?Tomu moc nerozumím 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
sladas: no ono to prave tak neni. nemyslim ze priplatek 2 tisice za 17" sadu by byl tak zasadni a muzes mit o tridu lepsi pneu. Chapu, ze rozdil muze byt i vetsi v pripadne cinskych "pneumatik", ale tam uz je to podle me cisty hazard se zivotem
Naprosto souhlasim, ze OPC spojler a 19" OPC kola v kombinaci s pneu XangXong za 900 stovek je asi ta nejvtipnejsi kombinace. Zaroven ale nejmin pochopitelna (pro me).

Naprosto souhlasim, ze OPC spojler a 19" OPC kola v kombinaci s pneu XangXong za 900 stovek je asi ta nejvtipnejsi kombinace. Zaroven ale nejmin pochopitelna (pro me).
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jako cinske pneu bych si na auto taky nedal ale urcite bych netvrdil o jinych pneu jako je treba kumho,falken ci treba ten matador ze hazarduje clovek se zivotem..barum polaris treba taky sveho casu nebyli nejlepsi pneumatiky ale klasickej prumer a lide je kupovali uplne bezne..hlavnme v dnesni dobe je treba taky rict ze dost pneumatik ma treba licenci od continetalu ci goodyearu..viz treba nexen ktery v nekterych tesetch zimnich pneu dopadl na tretim miste..
Opel Astra OPC
Já koupil Continental TS850, který dopadly nejlíp v testech. Na takových věcech se nešetří. Dyť je to jedna z nejzákladnějších věcí pro bezpečnou jízdu
Tak Matador a podobný určitě nesrovnávám s Made in China. Ale jestli dát 1800 za kus průměrnýho Matador nebo Barum, nebo 2300 za vítěze testů, tak to nechápu, proč někdo chce ušetřit ty 2000 na sadě. Gumy drží auto na zemi, takže v podstatě je to nejdůležitější součást auta.
Matadorky jsou shity srovnatelné s čínou, někteří číňani je dokonce i porazili. Koukněte na pár testů. Když už šetřit tak třeba Semperitky nejsou špatný a Barumky si v posledních testech také nestály úplně špatně. Já hodlám Zafiru tak za měsíc obout do tohohle: http://www.pneunet.cz/pneu/19537/michel ... 1-H-letni/ cena mi nepřijde nijak přehnaná.
ono kupovat 16tky za 2000 kus a 17tky za 3000 kus je rozdíl 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!