Obce budou moci zakázat vjezd starším dieselům
Re: Obce budou moci zakázat vjezd starším dieselům
Tak, politiku neresme, radsi to jaky maj naftaci problemy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- BikerMarius

Já si myslím, že největší problém s nafťákem má Milosh..

-
přesně tak,potřebujeme politovat:-) zajel jsem do Lučan k Vikovi,vyměnili mi opět jakousi gumičku okolo palivovyho filtru a nafta už nekape:-) doufám že už to bude dobrý
technik kroutil hlavou a tvrdil že se s tím ještě nesetkal:-) ještě mi umyli auto a hurá domů,ani jsem nic neplatil:-)když tak uvažuju,tak se fakt asi s příštím autem vrátím k benzínu,atmosféra bez turba,ať je klid...nafťák pořád neco:-(

Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
Jj tajne ho chci ale nechci si to pripustitPepino_GH píše:Já si myslím, že největší problém s nafťákem má Milosh..![]()

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jé teď na F1 říkali super vychytávku jak nepřijít při rychlé jízdě o body, prý stačí, když zaplatíte blokovou pokutu namístě, ale nepodepíšete protokol. Pak je tento protokol neplatný a vy tak nemůžete přijít o body. Potvrdil to teď správní soud. Není nad birokraciu v tomto státě ...
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Jaky protokol ??
Moc casto pokuty neplatim , ale kdyz jsem platil posledni ( 2000 kč ) tak jsem podepisoval jen pokutovy blocek ,,
Tak nevim ...

Moc casto pokuty neplatim , ale kdyz jsem platil posledni ( 2000 kč ) tak jsem podepisoval jen pokutovy blocek ,,
Tak nevim ...

Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
michalcrash: Karel rulezz! 

Mimochodem všichni co tu nadáváte na "ekovýpalné" případně na tuhle známku za 60 Kč... Proč se nesbalíte a neodfrčíte směr Severní Korea? Tam tyhle starosti mít nebudete a dokonce si můžete i koupit mobil: http://mobil.idnes.cz/severni-korea-mob ... b_tech_LHR
Všichni tady nadáváte na politiky a vládu, ale ta je jen odrazem stavu společnosti po 40 letech komunismu. A politici jsou jen takový, jaký si sami zvolíme. Věřím, že největší stěžovači by zrovna v politice patřili mezi ty největší z...y.
Bavme se o autech a politiku si řešte se soudruhama u piva, co?

Všichni tady nadáváte na politiky a vládu, ale ta je jen odrazem stavu společnosti po 40 letech komunismu. A politici jsou jen takový, jaký si sami zvolíme. Věřím, že největší stěžovači by zrovna v politice patřili mezi ty největší z...y.
Bavme se o autech a politiku si řešte se soudruhama u piva, co?