RomanK píše:Ty se mne ptáš na spoustu věcí, ale jen taháš rozumy co, kde, jak a za kolik. Pak si ale díly koupíš jinde (levněji) a necháš své peníze za díly a služby někomu jinému, kdo Ti ale nic neporadí. Chápu, je to tvoje volba, kde co koupíš a já proti tomu nic nemám. Ale stejně tak je to moje volba, jestli Ti budu odpovídat na hromadu SZ a radit. Takže až budeš něco myslet vážně, udělej to jako ostatní. Zvedni telefon, řekni co chceš, já Ti řeknu kdy a co to bude stát a je to.
To vis,ze clovek je tvor strasne zvedavy a forum je od toho,aby se clovek zeptal,kdyz si nevi rady a taky bych chtel nasat toho co nejvic a pokud se nezeptam,tak nic nebudu vedet. Co se tyka ruznych dilu,to ekonomicka situace je takova jak je a jsem rad jestli se podari neco sehnat za levnejsi penez,kor jak mas dve dcery na vysoke skole a vydelky jsou jake jsou. Stejne by jsi mnel mit trochu i radost ze to nekteri ruzne lepime a jak si nevime rady tak skoncime u Tebe a za tvoji praci radne zaplatime. Co se tyka otazek,tak si myslim ze to neni az tak caste. Vsak se ptam letos poprve

. Ohledne SW do CID-u,pokud dovolis,tak Ti zavolam a domluvime se. Dekuji a omluvam se za" tvoje nervy"

.Cus Vojta.