Vánoce jsou tady, šalalalaa

Co se jinam nehodí pište sem
zralok
Kontaktovat uživatele:

Vánoce jsou tady, šalalalaa

Příspěvek od zralok »

Zdravím všechny majitele a majiteleky Astřiček, Zafirek a dalších autíček od Oplíka ...

Jsou tu zase Vánoce a já, co tydle svátky prožívám, bych se tak chtěl zeptat na pár věcí ohledně svátků:D Formou takovýho malýho dotazníčku. Doufám, že to nikoho neurazí;)

Kód: Vybrat vše

[b]Máte rádi Vánoce?:[/b] 
[b]Budete trávit Vánoce s rodinou nebo jinde?:[/b]
[b]Už máte dárky, nebo nakupujete před večeří na pumpě?:[/b]
[b]Co nejvíc si přejete tento rok pod stromkem?:[/b]
[b]Co jste koupili ostatním pod stromeček? (nemusíte odpovídat :lol: ):[/b]
[b]Kapr nebo řízek?:[/b]
[b]Umělej stromek nebo pravej?:[/b]
Já teda začnu

Máte rádi Vánoce?: Ano, ale Ježíšek už neexistuje;)
Budete trávit Vánoce s rodinou nebo jinde?: S rodinou
Už máte dárky, nebo nakupujete před večeří na pumpě?: Mám dárky
Co nejvíc si přejete tento rok pod stromkem?: Liťáky
Co jste koupili ostatním pod stromeček? (nemusíte odpovídat :lol: ): Matce mixér, synovcovi hasičský auto na ovládání, Sestře dám peníze at si koupí co chce:))
Kapr nebo řízek?: Kapr ale radši ten řízek
Umělej stromek nebo pravej?: Umělej

Na závěr hezký svátky a opatrně na silnicích :) A samozdřejmě hodně dárků pod stromkem :))
Reklama

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Re: Vánoce jsou tady, šalalalaa

Příspěvek od nedy666 »

odpovědi :oops:
Máte rádi Vánoce?:od jisté doby moc ne, osobní a rodinné důvody na špatnou událost
Budete trávit Vánoce s rodinou nebo jinde?: s rodinou, rodici a dalšími příslušníky :)
Už máte dárky, nebo nakupujete před večeří na pumpě?: něco mám a něco mě čeká ještě během nasledujícího týdne
Co nejvíc si přejete tento rok pod stromkem?: neco třeba na auto, něco na mé koníčky, prípadně nařádí, dostatek ponožek!!
Co jste koupili ostatním pod stromeček? (nemusíte odpovídat :lol: ): je to složitý, něco co se dá spotřebovat a je to užitečný, pokud možno aby se na to neprášilo a neleželo to tam ladem, ale rok od roku je to složitejší
Kapr nebo řízek?: spíš řízek ryba mi vždy po obrání vystydne:(
Umělej stromek nebo pravej?: to je mi fuk ale žena prosazuje živej už proto že jako prcek chodila na brigošky do skolek sazet stromky, takže mi si muže vykat stromky do konce života:)

Vánoce jsou v celku fajn, nebýt špatních vzpomínek na událost v rodině, ale každopadně je dobra zrychlená a je to jen stresující zaležitost a vůbec to není v klidu kupovat darky je to jen konerční záležitost, o svatkách musíš sjezdit příbuzenstvo takže si klidné volno ani moc neužiješ a to pendlování republikou je peklo, svateční ridič ale nejsem, jezdím si myslím celkem dost, myslím že do konce roku dám 50tis KM mám tam 485XX - tak uvidime:))
Jinak všem ostatním přeji hezké a hlavně pokud možno pohotové vánoce. 8-)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Nerez

Příspěvek od Nerez »

Máte rádi Vánoce?: Vánoce mám rad až v dobu, kdy mám nakoupené dárky a stromek, předtím jen shon a shon
Budete trávit Vánoce s rodinou nebo jinde?: S rodinou a přítelkyní
Už máte dárky, nebo nakupujete před večeří na pumpě?: Už mám všechno koupené, letos jsem trhl rekord
Co nejvíc si přejete tento rok pod stromkem?: Nemám nějaké zvláštní přání, co dostanu vím, protože jsem si to sám vybral
Co jste koupili ostatním pod stromeček? (nemusíte odpovídat :lol: ): Našim televizi, přítulkyni parfém, nějakej ten šperk a možna ještě něco malýho přikoupím, ale to jen kdyby byl čas
Kapr nebo řízek?: Před rybou bych za normálních okolností dal přednost řízku, ale na Štědrej den maso nejím, aspoň nějakou tradici zachovávám
Umělej stromek nebo pravej?: Živej, ale jsou to nervy s tím nějakej pěknej vybrat a potom za něj dát ty nehorázný prachy
Naposledy upravil(a) Nerez dne 08 pro 2012, 19:28, celkem upraveno 1 x.
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

Máte rádi Vánoce?: NE
BikerMarius

Příspěvek od BikerMarius »

Máte rádi Vánoce?: ano, člověk se nesmí stresovat a chodit po obchodech mezi 15-17h
Budete trávit Vánoce s rodinou nebo jinde?: u rodičů
Už máte dárky, nebo nakupujete před večeří na pumpě?: půl na půl.
Co nejvíc si přejete tento rok pod stromkem?: Novýho bajka
Co jste koupili ostatním pod stromeček? (nemusíte odpovídat :lol: ): sekeru, pánev, fén nejaky serepetičky a segra si něcokoupí
Kapr nebo řízek?: aspon tři řízky
Umělej stromek nebo pravej?: pravej
Opel Astra H Caravan Z19DT
Moje Astra
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=4563
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Vánoce mám strašně moc rád,stromeček musí být pravý a nic jinýho než kapr na stůl nesmí.To co si nejvíc přeju mě bohužel ani ježíšek nemůže splnit,přesto věřím,že i ty letošní Vánoce budou pěkný.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

vánoce rád mám i když se z toho stal akorát komerční humbuk, ale co nemám rád je to vymejšlení dárků, jsem toho názoru, že dárky se maj dávat dětem nebo někomu kdo si tu věc nemůže koupit (student), ale proč si dospělý dávaj dárky? když buď dávaj uplný pičoviny nebo peníze? takže já dám ségře třeba litr protože si chce koupit šicí stroj a ona dá mě litr protože si chci koupit něco jinýho...jakej to pak má smysl? vyměnili sme si litry takže nula od nuly pojde, každej bysme si tu věc stejně koupili ale splnili sme společenskou povinnost dát si dárek, a vůbec mě může nasrat když ze mě všichni už od října máměj co chci k vánocům, ale já nic nechci, všechno co chci tak si koupim a o pičoviny nebo peníze nestojim... no a když pak dostanu věc která je uplně k hovnu a akorát na ní padá prach tak sem akorát nasranej, třeba sem jednou dostal bonsaj, no co stim? kor když si vezmu že ten kdo mi jí dal tak si lámal jakou dobu hlavu s tim co by mi koupil...hrůza děs, já prostě nic nechci pod stromek dostávat z povinnosti

sem se nějak rozepsal tak mě omluvte ;)
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
power2

Příspěvek od power2 »

A já úplně souhlasím s Vojtou. Rodina má byt pohromadě, všichni se vidět, dobrá nálada, bla bla. Seru na dárky, jenom něco málo koupím po netu. Nekupuju nic s velkou hodnotou. Jenom něco na potěšení... ;)
A jako každej rok, nejspíš dostanu ponožky a pyžamo od babičky :mrgreen:
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Hm,hodně pravdy jsi napsal ;) Dodal bych,že my jsme si doma z Vánoc komerční humbuk udělat nenechali a nejhezčí chvíle v životě jsem zažil vždycky,když jsem viděl rozzářený oči svých dětí u stromečku,tomu se nic nevyrovná ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

přesně, já se nejvíc těšim na to že se sejdeme a přeju si jen abysme se za rok sešli znova a zdraví...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Odpovědět