Emise, váha vzduchu?
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Emise, váha vzduchu?
Ahoj klubáci, byl jsem dneska na STK a o trochu mi nevyšly emise, měl jsem kouřivost 1.9, maximum je 1.8.. No dal mi to, ale remcal:) Řikal, že by to mohlo samozřejmě dělat hodně věcí, mimojiné váha vzduchu, u které bych začal. Lze nějak opcomem zkontrolovat hodnoty, které váha dává?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
Re: Emise, váha vzduchu?
Toto jsem vyguuglil na fiat foru 
"Majitele dieselových motorů trochu děsíme, protože tyto motory se měří v přeběhových otáčkách. Několik sekund tedy motor musí pracovat pod plným plynem v nejvyšších možných otáčkách. Tyto otáčky se také porovnávají s tabulkami, zda jsou ve stanovených hodnotách. Současně se měří zplodiny vycházející z motoru a opět se porovnávají s tabulkami. Vliv na kouřivost vznětových motorů má především čistota vzduchového filtru, protože tato jednoduchá součástka může výsledné hodnoty změnit tím, že motor dostává málo vzduchu, ale hodně paliva, a to špatně hoří."

"Majitele dieselových motorů trochu děsíme, protože tyto motory se měří v přeběhových otáčkách. Několik sekund tedy motor musí pracovat pod plným plynem v nejvyšších možných otáčkách. Tyto otáčky se také porovnávají s tabulkami, zda jsou ve stanovených hodnotách. Současně se měří zplodiny vycházející z motoru a opět se porovnávají s tabulkami. Vliv na kouřivost vznětových motorů má především čistota vzduchového filtru, protože tato jednoduchá součástka může výsledné hodnoty změnit tím, že motor dostává málo vzduchu, ale hodně paliva, a to špatně hoří."
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak pravdou je, že mě výměna filtrů a oleje teď čeká, mám na tom najeto 15 000 km, tak to možná bude tim, zatim to řešit nebudu, auto jede dobře, spotřeba je taky dobrá a diagnostika je čistá. Co ostatní na to, řešit to nebo neřešit? Jinak Vencator, díky!
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
asi řešit jen ten vzduch.filtr a pokud je klid a mír,tak Oplika neprovokovat 

Naposledy upravil(a) Frydex dne 08 pro 2012, 22:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj poslední příspěvky prosím..
Důvod: necituj poslední příspěvky prosím..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT