Mne sa to stalo na "G-cku"....Sa mi sama otvorila priehradka a zlomil sa mi jeden klb (tak a mi zda, ze to bol lavy). Potom mi svetielko svietilo stale...
Jednoducho vymontuj schranku von a skontroluj ten kontakt...je to jednoduche
Na levé straně držáku kastlíku je takový výčnělek který při zavření přihrádky zatlačí na pružinový spínač světla a tím se rozpojí okruh a světlo zhasne,při otevření to funguje obráceně.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Prve bych se chtěl omluvit, že jsem to vlákno založil dvakrát.
Druhak. Po osobní konzultaci s mechanikem od opla... furt zarovka hřála. Mi řekl, že je to udajně nějakým plíškem v tom světélku. Negramotnej nejsem ale pořád to nemůžu zprovoznit k mé radosti.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
ahojte, dnes som sa na to pozeral, mam tam tiež to svetielko a tá žiarovka bola vybratá. Dal som ju tam, ale riadne rýchlo sa to zahrieva a naozaj, po zavretí sa to nevyplo. Radšej som ju dal preč. Funguje to ale niekomu dobre?
Me osvetleni v prihradce funguje spravne. Zavru kastlik, svetlo zhasne, otevru, svetlo se mi rozsviti.
Pokud mas problem se zahrivanim, kup si diodivy svetla, ty jsou furt studene (v porovnani s beznym svetlem)