Astra H 1,9 CDTi 110Kw
Astra H 1,9 CDTi 110Kw
Zdravím všechny, mám dotaz ohledně řazení konkrétně u 1, 5 a 6 převodu vždy při přidání a ubrání plynu se řádící páka hýbe
. Díky za typy čím to může být.

Opel Astra Caravan 1,9 CDTi 16V 110 Kw Cosmo IDS+
- Reklama
Re: Astra H 1,9 CDTi 110Kw
sakra že by se nenašel někdo s názorem či typem???? 

Ja zatim nic takoveho nepozoruji ...
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Bude to asi tím, že se hýbe motor.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
seděl jsem ve vice Astrách a tím že se hýbe motor to opravdu není
ale už jsem tady zaznamenal příspěvek se stejným dotazem takže to nebude ojedinělý jev.

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když je urvaný silentblock, tak se to hýbe určitě... 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

No tak tím silentblockem by to být mohlo
takže mě zřejmě čeká výměna...

No tak to tě musím zklamat, silentblokem to určitě není.Tvůj problém je v převodovce. Od jistý doby maj Italové problémi s vymezováním ložiskových vůlí u převodovek M32.
Pokud to necháš dojít až do konce tak ti vykoukne hřídel skrz obal převodovky.
To že se ti hejbe řadička způsobují nadměrný vůle v ložiskách, a tím i podálný a i příčný pohyb hřídelý v obalu.Přesuvník ti při přidávání a ubírání plynu brnká o řadící vidly a tendle pohyb se ti přes řadící domeček a lanovody přenáší do kabiny na řadící páku.
Jen bych dodal, že je to poměrně běžná závada v poslední době.A vůbec není problém tudle skřín opravyt.Opel na tyto skříně ložiska nedodává, ale když půjdeš k fiatu tak je seženeš bezpotíží.
Pokud to necháš dojít až do konce tak ti vykoukne hřídel skrz obal převodovky.
To že se ti hejbe řadička způsobují nadměrný vůle v ložiskách, a tím i podálný a i příčný pohyb hřídelý v obalu.Přesuvník ti při přidávání a ubírání plynu brnká o řadící vidly a tendle pohyb se ti přes řadící domeček a lanovody přenáší do kabiny na řadící páku.
Jen bych dodal, že je to poměrně běžná závada v poslední době.A vůbec není problém tudle skřín opravyt.Opel na tyto skříně ložiska nedodává, ale když půjdeš k fiatu tak je seženeš bezpotíží.