zajímave..přečtete si!!!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
tomax

Re: zajímave..přečtete si!!!!!!

Příspěvek od tomax »

nerez: dal jsem ti 3 body, proc si myslim, ze nakup policejnich pasatu je k prdu. budu moc rad, kdyz si o tom podebatujem. rozporuj mi muj nazor, rad se necham poucit primo od zdroje. kdyz tvrdis, ze policie ma VS lidi, rekni mi teda kde jsou nebo kde je potkam. tvoje odpoved, ze jsem marnej, je opravdu hodnotny prispevek do diskuze od clena PCR 8-)
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Reklama

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

tohle tema je celkem zajimave co tak koukam..muj nazor na policii a celkove reseni nekterych prestupku je vselijakej kdysi jsem s nima mel velke problemy tady na ceskolipsku,ale uz to nejak neresim,jen mi ted dosti prijde ze policie se za kazdou situaci snazi z lidi vytahat dost penez,coz neni podle me asi ta spravna volba,ale bohuzel penize jsou proste penize a pro ty se da rict ze kazdej udela vsechno..nechci nejak policii pohorsovat ale posledni dobou slychavam ze se snazi z lidi jako jsou duchodci atd vytahnout penize za prestupek ktery ani kolikrat by prestupek nebyl,jen to proste zkusi a vyblazneny duchodce to proste prijme jelikoz,kazdej den posloucha v televizy a ruzne v mediich problemy s exekucema atd..kdezto nejaky jiny clovek co si doslova nenecha vse libit tak tam vetsinou policie neuspeje a vetsinou to ani nezkusi treba to co by zkusili na vyplaseneho duchodce..ted treba nedavno vyrukovali na meho kamarada co si poridil noveho superba tak trosku do nej jeli tzv pecky a kdyz si to nenechal libit tak hledali neco na aute,chteli ho sejmout za to ze svitila mu jedna mlhovka,jenze pani policiste nevedi ze si modernejsi auta nasvicuji do zatacky proto svitila ta jedna mlhovka..zda asi chybelo vetsi proskoleni panu policistu :-)))ne kazdaj policajt je dobry policajt jak si kazdej mysli...co se tyce policejnich passatu a jejich dobre proskolenych ridicu,nemyslim si ze skoleni co provadi maji neco do sebe,toto auto by mel opravdu ridit jen clovek co ma doslova zkusenosti s rychlymi vozy a zvladani krizovych situaci a ne ze se nekde projede po okruhu tam si myslim ze to vubec nema smysl mluvit o nejakym skoleni..
Opel Astra OPC
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Jj. Me uz treba policajti obrali. Doslo me to az s dstupem nekolika meicu.

Vyjizdej jsem z ulice s ceduli prujezd zakazan. Po vyjeti z ulice a zaboceni jsem byl zastaven hlidkou PCR. Podle ostatnich aut co tam meli zastavene odchytavali jen cizi SPZ. Stali tam i mestaci a o auta se stridali na preskacku. Hotove žně. Pozadali o papiry a nasledne me sdelil, ze v te ulici nemam trvaly pobyt a tudiz jsem tam nemel co delat, ze je tam prujezd zakazan a smi tam tedy jen mistni.
Navrhnul pokutu v radu stokorun a tak jsem souhlasil.

Az nedavno jsem se o tom s nekym bavil a pak jsem si overil, ze prujezd zakazan vubec nesouvisi s bydlistem, ale opravdu jen to, ze ulici nesmis projet v kuse bez zastaveni.

Proste me nakecali co neni pravda a diky me neznalosti jsem se od nich nechal podvest a obrat. Dokonce z mista, kde auta chytali do ulice nemohli ani videt.

Pak se nedivim, ze se doporucuje na miste se s policajtama vubec nebavit a nechat to do spravniho, protoze pak si clovek v klidu muze vsechno overit.
misut

Příspěvek od misut »

Užije-li se nápisu "Průjezd zakázán", nesmí řidič projet takto označeným úsekem, aniž by jízdu přerušil, například za účelem naložení nebo složení nákladu. Řidič nesmí takto označený úsek projet.
klič vězi pravě v tom přerušeni jizdy - budou-li tam policajti právě kvůli kontrole dodržovani téhle značky, nemělo by samoučelné zastaveni na par vteřin stačit (obchazeni zakona), a já jako policista bych si tě smlsnul 8-) 8-)

Vyložit naklad, vysadit děcko pred školou, vyzvednout valium v lékarně,návštěva známých ............. =
všechno dobré. Zastavit na sedm vteřin u krajnice a smát se jim do xichtu, jak si umim krásně přečist zákon umí jen idiot, pak se divme jak to tu vypadá

a ještě dodatek : třeba tam, kde bydlím - je tato značka proto, že CESTA JE MOJE, a sousedé tam mají tkz. věcné břemeno, už vidím jak takové vychcánky toleruji,
zkus to obkecat třeba v Německu jezdím do podobného místa a nepamatuje se, že by řekli, že si tam někdo zkracuje cestu nebo něco podobného. to by bylo.... 8-) 8-)
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Jak jsem psal, tak policiste stali a staveli auta v takovem miste, ze na ne videli az pri vyjizdeni z te ulice. Ani nemohli vedet/videt, zda ty auta co staveli v ulici stali, nebo ji jen projeli. Pokutu zduvodnili tim, ze tam nemam trvaly pobyt a ze jstem tam nemel co delat.

Tvoje reakce je naprosto mimo a placas tam nesmyly, kteere jsem ja nerek. Nevim kde si vzal nejake ucelove zastaveni u krajnice na par vterin. Nejsi ty nerezuv kolega???
Nerez

Příspěvek od Nerez »

tomax píše:nerez: dal jsem ti 3 body, proc si myslim, ze nakup policejnich pasatu je k prdu. budu moc rad, kdyz si o tom podebatujem. rozporuj mi muj nazor, rad se necham poucit primo od zdroje. kdyz tvrdis, ze policie ma VS lidi, rekni mi teda kde jsou nebo kde je potkam. tvoje odpoved, ze jsem marnej, je opravdu hodnotny prispevek do diskuze od clena PCR 8-)
Moje reakce nemusí být hodnotným příspěvkem do diskuse, je to jen reakce na to, že mi prostě s vysvětlováním něčeho vám dvou došla trpělivost, protože to není nic jiného než boj s větrnými mlýny. Doufám, že již žádný příspěvek mě nevytočí natolik, abych musel do téhle diskuse ještě něco přidávat.

Jinak ohledně VŠ ti to řeknu takhle. Potkáváš je denně, ale podle ksichtu to nepoznáš, takže ti nezbyde nic jiného, než se jich zeptat když tě to tak zajímá...
misut

Příspěvek od misut »

x-father píše:Jak jsem psal, tak policiste stali a staveli auta v takovem miste, ze na ne videli az pri vyjizdeni z te ulice. Ani nemohli vedet/videt, zda ty auta co staveli v ulici stali, nebo ji jen projeli. Pokutu zduvodnili tim, ze tam nemam trvaly pobyt a ze jstem tam nemel co delat.

Tvoje reakce je naprosto mimo a placas tam nesmyly, kteere jsem ja nerek. Nevim kde si vzal nejake ucelove zastaveni u krajnice na par vterin. Nejsi ty nerezuv kolega???

Omlouvám se , ale ani mě nenapadlo, že si to vztáhneš na sebe :? znovu omluva.
Chtěl jsem jen napsat jak si lidi tuto značku vykládají.Opravdu mám vlastní cestu, jak jsem psal výše a máš vidět tupce, jak si to zkracují, jede 100 a když vidí policajty, tak dupne na brzdy,zastaví a jede dál.Pak slyšíš ty výmluvy- však to neprojel přímo - zastavil-, to jsem chtěl napsat jací lidé mají řidičák .
Samozřejmě, že je nesmysl pokutovat někoho , že tam nemá trvalý pobyt :evil: ti policajti byli takoví idioti, jako ti co to jen projíždí , protože vůbec neznají komentář k této značce.
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Tak se ti taky omlouvám. Jelikož tam žádný jiné příspěvek na toto téma nebyl, tak sem ti to opravdu dal k sobe.
tomax

Příspěvek od tomax »

nerez: tak jestli te stve, ze te hazim do jednoho pytle s lidma co berou uplatky, kradou, buzerujou lidi a nikdo je nema rad... to je snad jasne, kdyz mate na aute stejny napis. proto se te ptam, jak to teda vidis ty....proste me sere co vidim kazdy den kolem sebe, obzvlaste kdyz mi pulku platu bere vas zamestnavatel. ja jsem clovek, ktery si stezuje a nadava, protoze zbytek ovcanu akorat stahne ocas a plati. nekdo proste po ceste zapomnel, ze je tady pro lidi a ne pro hloupe zakony a bandu uredniku.

p.s. ve ctvrtek jsem se vracel z Nemecka pres Plzen, na cca 72km byl pasat schovany v naspu a meril. opravdu zasluzne zvysovani bezpecnosti provozu, dobry pomer vyse pokuty/naklady benzin. jen nechapu, na co je potreba pasat... mohl tam byt krabicovy radar a jakekoli policejni auto a kilometr dal... jenze policie musi mit "stihacky". radeji nechci vedet, jak z te diry rychle vyjizdeji na dalnici bez pripojovaciho pruhu a vydavaji se stihat v rychlosti 250km/h ty televizni piraty :?:
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Nedavno jsem dostal flastr za jizdu pruhem vyhrazenym pro Autobusy.

Jde o usek cca 200m dlouhy mezi dvema semafory do stoupani. Levy pruh byl v celem useku uplne plny a stal. Ve spodni casti navic jak lidi projedou krizovatku a tam najednou zacina vyhrazeny pruh, tak se zacnou cpat do leveho a tudiz blokovali i ten pravy tesne pred zacatkem vyhrazeneho useku. Tohle je bohuzel bezny neduh v Praze. Vyhrazene pruhy nejsou vyhrazene v krizovatkach, ale vzdy zacina byt pruh vyhrazeny pro autobusy az treba 10-20m za krizovatkou. To ma za dusledek to, ze osobaky kizovatku projedou a misto toho aby pokracovali dal, tak to tam zapichnou a pusti blinkr doleva a snazi se zazipovat. V dusledku to v silnem provozu vede spis k tomu, ze osobaky pruh zablokuji a autobusy za nima zustanou stat a troubi jak zbesili. Kdo to zna treba u Edenu, tak me da zapravdu, ze vyhrazeni prihu pro busy vedlo spis k zhorseni situace.

No a ja na takovouhle silnici najizdel ze soukromeho parkoviste tesne nad zacatkem vyhrazeneho pruhu. Levy pruh stal az nahoru, takze bez sance ze by me tam nekdo pustil. Pravy pruh byl o par metru podemnou zcela zablokovan take, protoze auta pokracovat dal nemohla (vyhrazeny pruh), takze stali a blikali doleva. Tam je ale nikdo pustit nemohl, protoze levy pruh stal az nahoru. Protoze zadny autobus nikde nebyl v dohledu a ani se pres zablokovany spodek ulice do ni nemel jak dostat a protoze ja jsem z te silnice hned zase v horni casti potreboval odboci doprava, tak jsem pustil pravej blinkr a vyjel to tim vyhrazenym. Kdyz uz jsem jel nahore odbocovacim pruhem vpravo, tak vyskocil z krovi prislusnik a dale klasika. Doklady a otazecka "vite ceho jste se dopustil"?

Snazil jsem se mu vysvetlit, ze vyhrazeny pruh je tak kvuli plynulosti dopravy a ze pro plynulost dopravy a uvolneni praveho pruhu jsem udelal to nejlepsi, ale byl neoblomny. Pry jsem mel zustat dole stat a pockat az me nekdo pusti. Ze bych tim vlastne ten pruh naopak blokoval nechapal. Prespis je predpis a vul zustane volem... Nastesti chtel jen asi 4 stovky a to me nestalo na dohadovani ve spravnim, takze jsem ho v tom nechal a zaplatil.

Krasny pripad nesmyslneho dopravniho znaceni a buzerace, ktera nema logiku a jde jen o vyber silnicni daně...
Odpovědět