zajímave..přečtete si!!!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
x-father
Kontaktovat uživatele:

Re: zajímave..přečtete si!!!!!!

Příspěvek od x-father »

To je trasa Vesely nl česke Budejovice.
Reklama

tomax

Příspěvek od tomax »

x-father: mea culpa, mas pravdu. uz jsem si vzpomnel, proc mi to prislo tak povedome.... kazdopadne ta otocka a nasledne stihani zustava nadale mnohem vetsi prasarna nez rychly superb
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Jj. To je to co celou dobu tvrdim.

Navrhuji Passaty rovnou prevest pod financni urady. O nic jineho nez vyber dani nejde.
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

http://www.idobryden.cz/language=cs/zpr ... 4003d369b/

„Rychlostní rekord drží motorkářka, která se v serpentinách Buchlovských hor proháněla stotřicetikilometrovou rychlostí. Když ji policisté stíhali, ručička tachometru pokořila stoosmdesátku,“ prozradil Mergental.

Takže motorkář jel nebezpečnou rychlostí 130km/h a policie ho naprosto bezpečně pronásledovala ve 180km/h...
emvee

Příspěvek od emvee »

Klasickej výplod novinářský žumpy, samozřejmě hned na začátku info o tom, kolik vybrali. HNUS.

Tuhle jsem viděl další způsob výběru dodatečných daní. Reportáž o tom byla kde jinde než na Primě. Tuším v Brně přišli na to, že by se mohli v civilu postavit na přechod a chytali chodce, který šli na červenou. Přínos pro bezpečnost nula (kdyby jim šlo o ni, stáli by tam v uniformě), vybrali pár tisíc od lidí, který spěchali a přeběhli na červenou ve chvíli, kdy nic nejelo a tudíž ve výsledku nikoho neohrozili...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

To se me stalo. V Praze na Florenci. Prisel jsem k prechodu kde svítila cervená a vsude kam jsem dohlídl nebylo ani jedno auto, nebo tramvaj, tak jsem sel dál, ikdyz na druhé strane stáli dva mestaci a cumeli. Hned zacli mit pindy jestli me to za to tojí atd. Proste jsem jim jen rekl, ze nikde zadny auto neni a dal se s nima nevybavoval a sel dal. Na nic se neuzmohli a odchytili si nejakou pani co sla hned za mnou a zacli ji lustrovat.
Nevim jestli se ji snazili dat pokutu, nebo jak to skoncilo. Myslim, ze městapo ani tohle pokutovat nesmi stejne jako jizdu na cervenou, ale kdyz se clovek nebrani.... Kamos takhle dostal pokutu od mestaku za jizdu na cervenou a prisel kvuli tomu o ridicak a to presto, ze mestska policie tohle pokutovat nemuze...
Nerez

Příspěvek od Nerez »

Nemá tvůj kámoš jezdit na červenou...
tomax

Příspěvek od tomax »

kazdy ridic ma v hlave takovou tu vec... mozek. typicky priklad je odbocovani vpravo na zelenou sipku. jelikoz neni na nasich dementnich semaforech signalizace prestaveni krizovatky (treba blikani zeleneho svetla), tak se mi stava dost casto, ze jedu na cervenou a rozhodne si nepripadam nebezpecne nebo ze bych pachal nejaky prestupek.

jen pro tvou informaci, v USA je v nekterych statech povoleny prujezd na cervenou pokud odbocujes vpravo... samozrejme musis dodrzet prednost v jizde.

v Praze se ted rozjela demence na entou. vsude kde jsou dva pruhy se umele spuntuje doprava do jednoho pruhu, nebo se staveji semafory pro chodce, protoze nikdo uz evidentne neni svepravny prejit silnici. nejvic me sere, kdyz nekde cekaji lidi, zmacknou cudlik a pak stejne prejdou na cervenou!! clovek prijede k prechodu, nikde nikdo a stojis tam jak trubka!

v mistech, kde je videt daleko, zasadne prechazim na cervenou bez mackani tlacitka... jakozto chodec nechci zbytecne cuchat brzdici a rozjidejici se auta. mestapo si muze polibit...
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
emvee

Příspěvek od emvee »

Nerez píše:Nemá tvůj kámoš jezdit na červenou...
To máš možná pravdu, ale v daném případě zákon porušila i MP, což považuji za daleko větší průser.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
Odpovědět