Jarní servisní prohlídka Opel
Jarní servisní prohlídka Opel
Akce trvá do 13.5.
Cena 99kč
Vizuální kontrola 9 bodů, včetně klimatizace, provozních kapalin, pneu a podvozku.
Slevy na pneu, orig. díly a příslušenství, speciální akce na starší vozy.
Cena 99kč
Vizuální kontrola 9 bodů, včetně klimatizace, provozních kapalin, pneu a podvozku.
Slevy na pneu, orig. díly a příslušenství, speciální akce na starší vozy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Jarní servisní prohlídka Opel
Ja teda byl jednou jeste s geckem, s hackem zkontroluju vse sam a za kilo si koupim skoro 3 litry benzinu 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
normálně bych to ignoroval jako vždy, ale když je k tomu i kontrola klimy, tak zajedu
a jestli mi řeknou, že je vše ok, ikdyž mi klima nefachá, tak mi bude jasné, že na to hodily bobek 

spíš Ti ke všemu řeknou, že to by bylo potřeba a tady se už radši objednejte. ... 
Proto to dělají ne?

Proto to dělají ne?

Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Příští sobotu na srazu bude Zezy, bude sebou mít vercajk a klimy bude doplňovat, pokud budeš mít málo a nebudeš chladit. Samozřejmě únik ti na parkovišti asi nezjistí no.Samothe píše:asi zajedu, hlavně kvůli klimy
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem na to před 14dny, jinak auto v pohodě jen se vyčistila klima a navoněla, jinak jak jsem se tehda se zafirou zahrabal do bahna tak to když jedu píská, myslel jsem si zda není něco v brzdách, nebo u kola říkali že to vyčistili, bylo tam bahno, ale jinak prý v pohodě. No a po cestě na Moravu jsem to ten zvuk zasklech znovu tak nevím. Je fakt že to nic nikde neukazuje ani zadné vůle. Nechal jsem jim tam asi cca 1500kč, řeknu jim o tom na garančce a asi k tomu hodím i cvrčky v palubovce předpokládám že to snad dokazou opravit i v těch jejich servisech zaleží zda kolik si vemou případně zkusím poprosit někoho z fora tady ale nevím když je auto ještě v zaruce aby pak neměli hemzy ti ze servisu Opel.
Jinak dopoledne pristaveno po práci odvezeno. Ja objednal, manželka dovedla a ovezdla, koneckonců je to hlavně její vozík.

Jinak dopoledne pristaveno po práci odvezeno. Ja objednal, manželka dovedla a ovezdla, koneckonců je to hlavně její vozík.

Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Tak co letos půjde na ni měkdo? http://www.renocar.com/opel/akcni-nabid ... bidka/202/
Co jsem se díval tak minimálně 9bodů si jsem schopný udělat sám doma. Asi je ta nabídka dělaná pro ženský. Asi těch 99kč zas ušetřím. Dokud byla v ceně i kontrola brzd a tlumičů na válcích, tak to dávalo smysl.
Co jsem se díval tak minimálně 9bodů si jsem schopný udělat sám doma. Asi je ta nabídka dělaná pro ženský. Asi těch 99kč zas ušetřím. Dokud byla v ceně i kontrola brzd a tlumičů na válcích, tak to dávalo smysl.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Kdyby za těch 99 vyměnili aji filtry, to už bych stál ve frontě. Ale tohle máš umět z autoškoly, takže zbytečný