originál či neoriginál kola?
Re: originál či neoriginál kola?
neni mi 20 abych jezdil brzda plyn 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
mě taky ne, až houba to jistí ... tak na tři dnyvencator píše:
Tak to nevim ale me wapka nepomaha

Navoskovat navoskovat, pak to jde dolu wapkou....
jj já vím, už mi je dobré duše odtud našli v katalogu, ale ta cena je neskutečná...denny píše:NJN,jenže ty co bys chtěl podle obrázku jsou design Irmscher.
Objednací číslo je 10 02 130 a cena 7555,-Kč \ks.

opel astra caravan, šedá metalíza, 1.9 CDTI 74 Kw
Kup od Adam09 ty origo 17 co tu nabízí. Za 11 tisíc i s gumama je velice slušná cena a kola jsou to krásný.
Vono kluci wapkou toho moc neumejete. Tedy co se tyce jemny spiny na kolech apod. Wapka je spis tak dobra na veci, kde se clovek nemusi bat jakehokoliv poskozeni a navic kdyz je potreba splachnout blato, olej a podobny sracky
Na auto jedine hezky s houbickou
A co se tyce kol, tak osobne doporucuju origos. Nejen ze jsou nejhezci a nejlip padnou k autu, ale i co se tyce kvality jsou jednoznacne nejlepsi. A pokud clovek na ne nespecha a da si cas smejdenim po netu, tak se i origos daji sehnat za dobre penize 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Brzdy pouzivam vice mene jen ve mestemilosh píše:neni mi 20 abych jezdil brzda plyn

Rozhodne ber origo mas tam jistotu kvality a oni se nekde taky urco najdou

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
-
Nazdar, i já při koupi přemýšlel nad originálními litými disky. Nepopírám, že to hlavní, co mě odradilo byla cena (příplatek 12000 a disky si automobilka nechá??? - za to koupím disky i s pneu!). Hledal jsem tedy vhodný disk, který by seděl k jednoduchým liniím vozu a zároveň jsem chtěl přesně vrtané, do kterých se nemusí dávat distanční kroužky (sice jsem je nikdy neměl, ale nevěřím jim - podle mě, disk musí pasovat na šrouby přesně). Pravda, vybral jsem 15´ a to hlavně kvůli možnosti použití originálních pneu a ceně pneu budoucích. Volil jsem mezi Dezent RE a Dezent V (zde jsou však kroužky nutné). Typ paprsků jako má Dezent RE se mi líbil nejvíc. Moc jsem chtěl Alutec Tornado nebo Alutec Storm, ale Storm se na Háčko vysloveně nehodí a Tornado se nedělá v rozměru 6,5x15 - 5x110. Nakonec zvítězil WheelWorld WH4, koupený na http://www.pneutruck.cz . Mají zde 15´, 16´ i 17´. Jen se dívám, že u 15´ vyskočila cena o 360,- směrem vzhůru.
Stránky výrobce:
http://www.wheelworld.de/en/typ_wh4_ms.html
(dělá se i ve vatiantě Dark).
Foto z auta u sebe nemám.
Stránky výrobce:
http://www.wheelworld.de/en/typ_wh4_ms.html
(dělá se i ve vatiantě Dark).
Foto z auta u sebe nemám.
Astra H Caravan 1.6, 85 kW, LPG
06/2011
06/2011
Na zimu by byl dobry ale na leto jsou 15 balony 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet