Bohéma neprosperuje - je tam akorát cedule na dveřích "Z technických důvodů zavřeno". Občas chodím kolem.
Jak to dopadlo si můžeš přečíst tady: http://www.denik.cz/regiony/restaurace- ... 10909.html
Ano šéfe!
- Reklama
Re: Ano šéfe!
Díky za odkaz ... To se dalo čekat ... 

EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Přijde mi že často přehání, používá furt to ty vole i když se to absolutně nehodí aby náhodou divák nezapoměl, že je to ten drsnej kuchař. Včera zrovna byl někde v Plzni (v TV) restaurace Sedmé nebe, klučina tam čumí na objednávku a kecy typu: dělej nebo tam už po tobě skočim vole by na mě mohl zkusit jednou.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Me uz ty jeho kecy taky pomalu zacinaj lizt krkem
Bohuzel ty jsou stale jeste pro vetsinu lidi prave ty lakadlem, proc si tenhle porad pustit. Joooo bez nich by to tak koukatelny nebylo
A vo tom to je...... 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to zavřený!!Pozvali si tam nějakou ciganskou kapelu a nezaplatili,cigoši jim vyhrožovali,že to zapálí a ti dva to zavřeli.Nebude ale jedinej důvod proč to asi zavřeli.
Dluží statisíce dodavatelům a divadlu Reduta,kde měli druhou restauraci(odkud vezli ten chladák).

Dluží statisíce dodavatelům a divadlu Reduta,kde měli druhou restauraci(odkud vezli ten chladák).
JJ dobrý pořad. Jsem se stavil minulý týden na oběd v jedné restauraci ve Svitavách. Tahle hospoda byla také v jednom díle, cca před 2 měsíci. Pohlreich jim ale žádnou hvězdu nedal. Kolem 12 hodiny nás tam moc nebylo
Jinak jídlo celkem dobrý.

Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011