Problémy , rychlost , úpravy a vše okolo webu....
Re: Problémy , rychlost , úpravy a vše okolo webu....
Miloši, prosím vrátit ten panel... 

- Reklama
Doresim ale bude to stejny jako je na G foru 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši, všichni vědí proč tu jsou reklamy, snad se nenašel někdo komu vadily? Ale prosím ty nové příspěvky, a jedno jestli takový nebo makový.. 

Říká se, že zvyk je železná košile. Byl jsem se podívat na Gčku a ten malej panel má své kouzlo. To co maj na Gčku mi příjde takový zbytečně moc velký a zabírá misto reklamám
Kdybych osobně mohl hlasovat dal bych raději hlas tomu malému ... Už mlčim ...

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Pokud nekde najdu moc na ten malej panel rad ho pridam ale co jsem hledal vsude uz je jen ten co je na gecku 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nez se nekdo zepta, forum po utoku viru davam do kupy tak se neleknete docasneho stavu, s tim menu nahore neco jeste vymyslim 

Nejdou mi vkladat fotky, hlasi mi to chybu??? Prosim o radu 

co ted'?
Supr, uz to funguje
Hned jsem tam dal svou Astricku

Hned jsem tam dal svou Astricku