Hm, ja prave rozbalil balicek a mam klic v baleni jen jeden. No holt se na to musi dat bacha. Hned zitra v aute zapatram po nejaky schovce...DeepThroat píše:Není,ke každému balení je spešl kód a dá se doobjednat.
Jeden klíč dáte do auta na připadnou výměnu reyervy a druhý necháte doma kdyby něco.
Bezpečnostní šrouby
Re: Bezpečnostní šrouby
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem ted zjistil ,že bezpečnostní šrouby OZ jsou podné tady těm
Takže babo rad!
bud to je kec ,jen aby prodaly zboží,když říkate že tady ty šrouby jdou stejně povolit.
Ale zase nadruhou stranu firma OZ se mi zdá dobrá!
Nevím
Ale napsaly mi že cituji : Firma OZ je na poli bezpečnostních šroubů špička.Takže babo rad!

Ale zase nadruhou stranu firma OZ se mi zdá dobrá!
Nevím
Ja osobne verim trosku vic bezpecnostnim sroubum, ktery jsou po obvodu kulaty. Kdyz nejsou kulaty, jdou obvykle necim chytit a uz se vezes. To ze u toho ten sroub znicej je jim sumak...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo!Nejlepší budou ty kulatý po obvodu!Našel jsem nejlevnější za 890
http://www.pneustiskala.cz/zbozi/8506/M ... matice.htm

Otone, přesně tyhle mám
, jestli na ně jde něco narazit nevím, vím ale, že je ničím nikdo nechytne, protože jsou utopený v ráfku...
Podle mýho je to jen na odrazení lehkých pobertů, jak už psal někdo výše, když bude zájem, seberou celý auto..

Podle mýho je to jen na odrazení lehkých pobertů, jak už psal někdo výše, když bude zájem, seberou celý auto..
Super, za ty samy sem na elektrony.cz zaplatil o stovku vic!

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Anebo tyto
http://www.pneustiskala.cz/zbozi/8505/S ... srouby.htm ty jsou taky kulaty akorát tam mají uchyty vyrytý po obvodu dovnitř.
Řekl bych to asi takhle: Nechce se mi dávat 900 za šrouby ,Chtěl bych dobrý a levný
.což bude asi těžko sehnatelná kombinace
,ale zase lepší dát 900 než pak třeba deset litrů za nový kola...

Řekl bych to asi takhle: Nechce se mi dávat 900 za šrouby ,Chtěl bych dobrý a levný