Playstation 3

Co se jinam nehodí pište sem
silver
Kontaktovat uživatele:

Re: Playstation 3

Příspěvek od silver »

sak jasan hehe,to bola len mala technicka..niekomu sedi a nekomu nie,hral som nejake cod a tak som len porovnaval ,to ze mam tolko nahrate nie je chlubenie..to len ze viem o com hovorim.mne osobne najvac na pad sedi nfs a ani volant nemusim. Moj prispevok blbo vyznel to je pravda sry,reakcia bola ze zvyknut sa da,ale mysi sa nevyrovna.a chlubenie?,jj nejaky skill tam uz je hehe.ak by si mal dod mozme dat. :-)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Reklama

St3nl3y

Příspěvek od St3nl3y »

silver píše:sak jasan hehe,to bola len mala technicka..niekomu sedi a nekomu nie,hral som nejake cod a tak som len porovnaval ,to ze mam tolko nahrate nie je chlubenie..to len ze viem o com hovorim.mne osobne najvac na pad sedi nfs a ani volant nemusim. Moj prispevok blbo vyznel to je pravda sry,reakcia bola ze zvyknut sa da,ale mysi sa nevyrovna.a chlubenie?,jj nejaky skill tam uz je hehe.ak by si mal dod mozme dat. :-)
stejně jako na závody je nejlepší volant, s tim jsem zas vyhrál já pár online závodů :)
SubaroSti

Příspěvek od SubaroSti »

ja skôr preferujem PC...hrávam GTR 2 a skutočný hardcore je Richard Burns Rally...mám ku tomu Logitech G25.Poviem vám že je to "pecka"
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

8-) ..kazdemu pasuje nieco ine...moja naj je aj tak stara dobra nfs underground I,tunili sme aj zo zenou jak o zivot..kraaasne casy v irsku hehe :D :D
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
SubaroSti

Příspěvek od SubaroSti »

http://www.youtube.com/watch?v=HOAmlobgckk

tu je video z hry ktorá ma úplne pohltila ;) ...momentálne už veľmi nehrávam pre nedostatok času ale vždy ked je možnosť tak si to užijem

http://www.youtube.com/watch?v=9zh6Ql8g-u0

a ešte jedno :D ...já tú hru zbožňujem :D
Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik »

SubaroSti píše:
RBR jsem se taky cosi nahrával 8-)
Jsou to tak 3 roky, co jsem volant k PC definitivně sbalil do krabice a dal pod postel. Velká srdcovka no, aji by si člověk zas jednou za čas zahrál, škoda, že už nemám nějaký replaye uložený :)
SubaroSti

Příspěvek od SubaroSti »

ja som skončil cca pred rokom hravať on-line.V neoficialnych majstrovstavach SK ktorými bol Slovenský pohár som skončil v roku 2008 3.v kat. S1600 a v 2009 druhý...boli to pekné časy ;)

inak jazdieval som na OPLI CORSA S 1600 ;)
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

RBR bola moja velka srdcovka ,tak ako teraz Gran Turismo 5 + Logitech DF GT .NFS a podobne trapne arkady( WRC,DIRT...) ma bavia tak 2 dni :lol:
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
St3nl3y

Příspěvek od St3nl3y »

jo RBR to byl masakr, ještě ji mám doma schovanou někde.. docela dobrej tip, mohl bych ji zkusit a zas něco rozbít vzteky :D co se týče volantů, tak mě dostaly volanty Fanatec Porsche, ale teď mám auto, takže na virtuální závodění není chuť :)
SubaroSti

Příspěvek od SubaroSti »

Ja odporúčam Logitech G25 resp. teraz už G27...to sú králi volantov a človek fakt cíti že drží volant ako v naozajstnom aute...je potiahnutý perforovanou kožou a o force feedback sa starajú dva servomotorčeky ktoré dokážu presne dávkovať silu...je fakt úžastné ako realisticky to pôsobí...radiaca páka ktorá umožnuje radenie bud v štýle H alebo sekvenciu je príjemný bonus.A aby som nezabudol tak k volantu patria tri fakt masívne pedále z ocele ktoré majú každý iný odpor...naozaj má človek pocit že drží volant a stláča pedále v skutočnom aute ;)
Odpovědět