Playstation 3

Co se jinam nehodí pište sem
Adriano2

Re: Playstation 3

Příspěvek od Adriano2 »

Asi vše :D ...ale je to jen prologue no ...

Velmi ma potešila NHL 2k10 ....chce to ešte vyladiť,ale od NHL PC verzie je to hokej tip top....

Mafiu 2 si prejdem na PC
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Reklama

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

Kto by rozmýšľal nad PS3 jednoznačne mu doporučujem kúpiť k tomu volant , headset a Gran Turismo 5

hrávame ligu v tejto hre, niečo aké veľké ceny napr na 45 kôl ,kde sa mení počasie takže treba meniť gumy lebo trať schne atd..ale hlavne je to perfektná zábava keď sa nás stretne na trati treba 12 a cez HS kecáme a závodíme...hráme aj na menej kol, napr na 4 a viac závodov..

A kto by si povedal že to je pre deti ,mám 22 a som tam najmladší :D
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

Ak máte ,alebo chcete kúpiť PS3 a nemáte čas na posilnovňu doporučujem toto: http://www.youtube.com/watch?v=e8w-BNLluMw
Kúpil som to minulý týždeň ,hrám síce aktívne futbal ,ale pohyb nikdy neuškodí.
Je to osobný trenér, na začiatku si zadáte vaše parametre - výšku a váhu a potom si určíte tréningový program...mám 91 dňový(ten najťažší)
Funguje to tak že si na ruky a pravú nohu pripnete také čipy ktoré komunikujú s PS3 cez bluetooth a monitorujú váš pohyb.F týchto čipoch je aj čidlo na meranie tepu.
Ukazuje Vám to aj spálené kalórie .
Trénink je každý deň doplnený cvikmi s nejakého športu (basketbal,futbal,box,skateboard,bicykel)...všetko ovládáte svojím pohybom .
Trénínk trvá okolo 35 minut čistého cvičenia (ten najťažší) a ide sa pekne od začiatku ..na začiatok Vám Váš trenér ukáže cviky na zahriatie tela , rozcvičenie svalov ,potom je ten zlatý stred kde je to pekná makačka a opäť na konci také ukončujúce cvičenia.Takže doporučujem!!
St3nl3y

Příspěvek od St3nl3y »

o tomhle jsem taky uvažoval, kor když v Anglii to bylo za pár liber.. ale neměl jsem v ruce žádný skutečný reference :)
Naposledy upravil(a) Samothe dne 01 dub 2011, 17:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

je to dobré , pokud nemáš čas na posilku nebo niečo , toto máš tak hodinku denne a dá to záber pekný...po 3 týždňoch cvičenia + futbalové tréningy sa cítim fakt výborne a doporučujem to
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

když máš čas na tohle tak máš čas i na posilku a já bych teda volil posilovnu :mrgreen:
Adriano2

Příspěvek od Adriano2 »

Samothe ja mam kazdy treti den trenink cize toto mam len ako doplnok ,a pre mna je to lepsie ako posilka a necumi na mna par nafuklych kulturistov :lol:
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

TomahawkCZ píše:Ano mame... nejvic hraju COD - Modern Warfare 2, Battlefield Bad Company 2, a co rozhodne doporucuju jsou PS3 only God Of War 3 a koncem roku Gran Turismo 5 - obrazky ze hry http://eu.gran-turismo.com/gb/gallery/d14244n2.html
edit: strilecky jdou uplne v poho... zvyknes si za 10 minut... 8-)
Ako clovek ktory ma nahrane skoro 1000cistych hodin na steame online a brualne 100vky hodin non steam cs1.6 ale hlavne day of defeat 1.3 ako regular clen a admin na anglickom servery DoD 1.3 si dovolim tvrdit ze gamepad sa v zivote! nevyrovna mysi s vysokym dpi aj ked si na gamepad zvyknes,ps mi moc na fps hry nesedi..i ked graficky to je jina..tam problemy nie su ako u pc..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

Adriano2 píše:Samothe ja mam kazdy treti den trenink cize toto mam len ako doplnok ,a pre mna je to lepsie ako posilka a necumi na mna par nafuklych kulturistov :lol:
já mám posilku doma,taky jsem nerad očumován :mrgreen:
TomahawkCZ

Příspěvek od TomahawkCZ »

silver píše: Ako clovek ktory ma nahrane skoro 1000cistych hodin na steame online a brualne 100vky hodin non steam cs1.6 ale hlavne day of defeat 1.3 ako regular clen a admin na anglickom servery DoD 1.3 si dovolim tvrdit ze gamepad sa v zivote! nevyrovna mysi s vysokym dpi aj ked si na gamepad zvyknes,ps mi moc na fps hry nesedi..i ked graficky to je jina..tam problemy nie su ako u pc..
:) Nikdo nerika ze gamepad je lepsi na FPS nez mys :) to je snad jasny kazdymu... :roll:
Ale ze na "pad" se da v pohode zvyknout, nekomu sedi nekomu ne.
Ale pochlubil ses dobre.... ;) jen nevim o cem mluvis...

Sports Active bych chtel taky vyzkouset...
Odpovědět