Velmi ma potešila NHL 2k10 ....chce to ešte vyladiť,ale od NHL PC verzie je to hokej tip top....
Mafiu 2 si prejdem na PC
Ako clovek ktory ma nahrane skoro 1000cistych hodin na steame online a brualne 100vky hodin non steam cs1.6 ale hlavne day of defeat 1.3 ako regular clen a admin na anglickom servery DoD 1.3 si dovolim tvrdit ze gamepad sa v zivote! nevyrovna mysi s vysokym dpi aj ked si na gamepad zvyknes,ps mi moc na fps hry nesedi..i ked graficky to je jina..tam problemy nie su ako u pc..TomahawkCZ píše:Ano mame... nejvic hraju COD - Modern Warfare 2, Battlefield Bad Company 2, a co rozhodne doporucuju jsou PS3 only God Of War 3 a koncem roku Gran Turismo 5 - obrazky ze hry http://eu.gran-turismo.com/gb/gallery/d14244n2.html
edit: strilecky jdou uplne v poho... zvyknes si za 10 minut...
já mám posilku doma,taky jsem nerad očumovánAdriano2 píše:Samothe ja mam kazdy treti den trenink cize toto mam len ako doplnok ,a pre mna je to lepsie ako posilka a necumi na mna par nafuklych kulturistov
silver píše: Ako clovek ktory ma nahrane skoro 1000cistych hodin na steame online a brualne 100vky hodin non steam cs1.6 ale hlavne day of defeat 1.3 ako regular clen a admin na anglickom servery DoD 1.3 si dovolim tvrdit ze gamepad sa v zivote! nevyrovna mysi s vysokym dpi aj ked si na gamepad zvyknes,ps mi moc na fps hry nesedi..i ked graficky to je jina..tam problemy nie su ako u pc..
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |