Astra H 1.4 66 kW vs. Astra J 1.4 74kW
Astra H 1.4 66 kW vs. Astra J 1.4 74kW
Zdravím, měli jste někdo možnost porovnání jízdy v těchto dvou autech? Jak jede se "čtrnáctistovkou" Háčko a Jéčko? Zajímá mě to, jestli těch 8 kW navíc v Jéčku dokáže utáhnout těch 150 kg hmotnosti navíc. Jsou na tom po dynamické stránce auta podobně? Díky za nézory...
- Reklama
Re: Astra H 1.4 66 kW vs. Astra J 1.4 74kW
Kup si poslední AutoTip, tam novou astru a její motory rozebrali myslím dost podrobně. Každopádně jediné motory co vyloženě doporučili, tak 1.4 tubo do hatchbacku a 2.0 cdti do kombíka.
Ted v sobotu byla Opel Astra Sports Tourer v autosalonu stím turbo benzínem a zmínil se o výkonu auta.Že nejlepší volba je ten 2.0 diesel.Chyběl mu tam ten výkon,že za plynem se tomu moc nechce.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
No koukal sem na Autosalon nezvykle a tam primo nedoporucovali 1,4 Turbo ze je slaba, nebo proste nezabira tak jak by se od motoru o vykonu 1,8 atmosfery cekalo, coz me nahrava na muj nazor ze objem nenahradis 
Nemam osobni zkusenost ale myslim si ze 150 kilo je na 8kW precejen mnoho nevim jak kroutak....
btw. colli nemusel si me predbehnout

Nemam osobni zkusenost ale myslim si ze 150 kilo je na 8kW precejen mnoho nevim jak kroutak....
btw. colli nemusel si me predbehnout

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
1.4 v Jéčku má tuším krouťák 130nM což je o 5nM více než Háčko. Ale těch 150kg je vcelku solidní nálož navíc. Šlo mi jen o to, zda měl někdo již možnost porovnání. Já rozhodně nehodlám Háčko měnit 

Ono to asi není jen o výkonu, ale i o převodech. A Astru J pravděpodobně dost zabíjí dlouhá převodovka zaměřená na zelený teror, místo radost z jízdy.
vencator: Promin to jsem nechtěl
já bych šel aspon do 1.6 turbo.Ale combi prostě ten diesel musí mít.

Aspoň?
Nic silnějšího (podle koní) zatím v Jéčku neni.

Tak papirove nejsilnejsi mozna je ale pocitove..... no nevim nevim precejen foukany maly motory nejsou moje kafe ackoliv 1,6 uz neni tak maly ale i tak objem je objem..... zatim sem mel moznost jen TSIcka koncernovy a proste ten pocit z ty jizdy neni takovej jako u atmosfery.....
Samozrejme mam diesel nez se do me nekdo pusti ale zafira v benzinu vyjma OPC me nejako nelakala
Samozrejme mam diesel nez se do me nekdo pusti ale zafira v benzinu vyjma OPC me nejako nelakala

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
A to jsi v tom měl převodovku DSG?