Aludisky na Zafiru
Aludisky na Zafiru
Ahoj,máte někdo zkušenosti s alukoly Dezent RE?Chci koupit na Zafiru B 1,9CDTI ráfky Dezent Re 6.5/16 ET37.Moc se v tom nevyznám a na origo nemám.
Díky za rady
Díky za rady
- Reklama
Re: Aludisky na Zafiru
Tak na diskoch by som veľmi nešetril. Ja mám origo Opel a po kolízií s obrubníkom, som zohol tlmič a disk vydržal!!! Našťastie sa to dalo spraviť a mal som iba robotu a nemusel investovať do výmeny tlmiča. Ak to neni kvalitný disk, tak sa ti pokrúti aj na väčšej jame
Keď nad tým ale rozmýšľam, tak disk je tuším lacnejší ako tlmič 

Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Já koupil na Zafiru tyhle: model Strike od WSP z http://www.alu-original.cz
ty Dezenty jsou celkem běžný kola, na českých silnicích dost častý. Jen se mi na Zafiru zdají dost subtilní. Zkus zajet někam, kde by ti je vyzkoušeli aspoň přiměřit k autu.
ty Dezenty jsou celkem běžný kola, na českých silnicích dost častý. Jen se mi na Zafiru zdají dost subtilní. Zkus zajet někam, kde by ti je vyzkoušeli aspoň přiměřit k autu.
Naposledy upravil(a) hombre_71 dne 28 bře 2011, 19:44, celkem upraveno 1 x.
Vůbec se Dezentu neboj jsou kvalitní 

BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Dezent je dost kvalitna znacka,nic tym nepokazis. 

Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ten "Alu-original" obchod predava origo disky? Lebo sa mi to nezda, aby to boli originaly, skor to vyzera na presnu Taliansku kopiu.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
hombre_71: ty disky WSP se mi moc líbí,asi do nich půjdu i když to je Italie,ale co dnes není Čína a podobně.Problém je,že momentálně nejsou a budou až v červnu.Jdou tam i originál šrouby,jde tam i znak Opel?
Jsou k tomu komplet šrouby a středové pokličky (černé) se znaky Opel. Jinak pro swabela - o "origo" discích tu nikdo nepsal
. Tenhle design v originálech je v 17" tohle jsou šestnáctky.

- swabel
- Kontaktovat uživatele:
ja som nrazal na nazov stranky "alu-original" 

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Ahoj hombre_71, tak jsem dnes obdržel ty alukola Strike od WSP,chci se zeptat jak jsi s nimi spokojený.Koukal jsem,že jsou lakované,jak to drží a jaká je údržba.
Děkuji za odpověď milankon
Děkuji za odpověď milankon