Novela silničního zákona a Váš názor na ni.
Re: Novela silničního zákona a Váš názor na ni.
Jsem pro nulu. Alkohol za volant nepatři. Když řídím tak nepiji.
- Reklama
Přesně tak, žádný jedno pivko... Je to akorát signál pro řidiče, kterej nemůže přinýst nic dobrýho.
Když si bude řidič ráno pohrávat s myšlenkou, jestli s tím zbytkáčem za volant vlízt, tak věřím tomu, že narozdíl od úplného zákazu alkoholu by v tomto případě ("trocha povolena") za ten volant třeba klidně vlezl. Děkuji, ale tyhle lidi proti sobě v autech potkávat nechci.
Když si bude řidič ráno pohrávat s myšlenkou, jestli s tím zbytkáčem za volant vlízt, tak věřím tomu, že narozdíl od úplného zákazu alkoholu by v tomto případě ("trocha povolena") za ten volant třeba klidně vlezl. Děkuji, ale tyhle lidi proti sobě v autech potkávat nechci.
Téměř všude v civilizovaném (více i méně) světě je povolena minimální hladina alkoholu. Většinou do 0,5. To je ale povolená hranice, a v případě zavinění nehody, ale i spáchání závažného dopravního přestupku se tento alkohol nebere jako polehčující okolnost, ale přitěžující.
Nejsem zastáncem pití, dnes je v každém občerstvovacím zařízení k dispozici nealkoholické pivo.
Další co mne překvapilo, bylo volání dopravních odborníků po zavedení bezpečné vzdálenosti v souvislosti s těmi dvěma piráty na D1. Když mi takové hovado udělá myšku (viz Midziho ženy nehoda), budu muset já stejně jako dnes vysvětlovat a dokazovat, proč jsem nedodržel onu bezpečnou vzdálenost..
A měření MP, stále dokola obehrávaná písnička. Byl bych i pro jejich měření, ale kdyby mělo smysl. Například u škol, nemocnic apod. Ale nejvíce to vynáší 10 m od označení obce. Jak vždy říkám, psa máme skoro dvanáct let, ale v parku jsem viděl MP za tu dobu jen 2x a to jsme je s kolegy pejskaři volali na odchyt zaběhlých psů.. Nezajímají je psi v parku, nezajímají je zaparkovaná auta na zastávce MHD, na zákazu stání.. Hlavně, že mají radar..
Nejsem zastáncem pití, dnes je v každém občerstvovacím zařízení k dispozici nealkoholické pivo.
Další co mne překvapilo, bylo volání dopravních odborníků po zavedení bezpečné vzdálenosti v souvislosti s těmi dvěma piráty na D1. Když mi takové hovado udělá myšku (viz Midziho ženy nehoda), budu muset já stejně jako dnes vysvětlovat a dokazovat, proč jsem nedodržel onu bezpečnou vzdálenost..
A měření MP, stále dokola obehrávaná písnička. Byl bych i pro jejich měření, ale kdyby mělo smysl. Například u škol, nemocnic apod. Ale nejvíce to vynáší 10 m od označení obce. Jak vždy říkám, psa máme skoro dvanáct let, ale v parku jsem viděl MP za tu dobu jen 2x a to jsme je s kolegy pejskaři volali na odchyt zaběhlých psů.. Nezajímají je psi v parku, nezajímají je zaparkovaná auta na zastávce MHD, na zákazu stání.. Hlavně, že mají radar..
MP nezajímá prakticky nic z toho,co by měla dělat a pro co byla stvořena,nadarmo se jí už za 1.republiky neříkalo šedej mor 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jedno pivo nebo sklenka vina je normalne tolerovana v temer celym zapadnim svete, protoze na rizeni nema vliv. Stejne tak muzete zakazat ridit lidem nad 60, protoze vliv veku je vetsi nez to 1 pivo... Nicmene hadat se nehodlam, protoze presne jak pise Pepino, staci si dat nealko, ktery se nastesti uz rozsirilo do vsech hospod. Jen ta chut... 

Ona by ta trocha sice nevadila, problém je ale právě jinde, v tom, že by to většina zneužívala. Už vidím řidiče co se nalejou a budou tvrdit, že měli míň, jenom o tom to je...
pardon, to je argument jako noha.. Příklad: mám dceru Karkulku, nepustím ji ven, protože by ji mohl oblbovat některý z vlků.
To je argument jak z mateřský školky, pardon, z našeho parlamentu. Kdo chce jezdit nalitej, jezdí už dnes..
Povolte 0,5 promile, ale zpřísněte tresty za nehody pod vlivem. Když to vezmeš podle článků ze soudních síní, je to jediná cesta. Ožrala si prd dělá z hrozby 5 let, když někoho nalitý zabije autem, vždyť je za 2,5 roku doma..
Proč ten samý trest dostane fetka, která v životě neměla řidičák, má soudně vyslovený zákaz řízení a autem zabije mámu s dítětem na chodníku..
P.S. když řídím, nepiju, když piju, neřídím
To je argument jak z mateřský školky, pardon, z našeho parlamentu. Kdo chce jezdit nalitej, jezdí už dnes..
Povolte 0,5 promile, ale zpřísněte tresty za nehody pod vlivem. Když to vezmeš podle článků ze soudních síní, je to jediná cesta. Ožrala si prd dělá z hrozby 5 let, když někoho nalitý zabije autem, vždyť je za 2,5 roku doma..
Proč ten samý trest dostane fetka, která v životě neměla řidičák, má soudně vyslovený zákaz řízení a autem zabije mámu s dítětem na chodníku..
P.S. když řídím, nepiju, když piju, neřídím

I já souhlasím. Sám když řídím nikdy nepiju a když povolí 0,5 ani nezačnu, ale když se na to někdo cítí po jednom pivě, OK budiž. Ale když udělá průser tak ať si to odskáče o to víc.