čau Miloši,výběr je stejně jen na tobě.každý má svoji značku kterou preferuje.Ja jsem měl před tím třeba Asuse i HP a nikdy jsem hlavně nechtěl Acera.Ale jak mi dosloužily ty 2 před tím tak jsem si koupil právě Acera a jsem na moji potřebu velice spokojenej-mam ho už 1rok a zatím žádný problém.Mam tento : http://www.alza.cz/acer-aspire-5542g-32 ... n=zbozi.cz
Hombre dik za info, jelikoz jsem slepej tak na 14" monasu to rozliseni bych nevidel ale tak na 16" uz si to dovedu predstavit.
Kajo, na nej jsem taky koukal ale proste v cenovce kterou jsem si na to vyhradil byla podminka matny displej a slusny parametry a hlavne Intel, coz mi splnil jen ten HP ktery jsem tedy konecne dnes objednal.
Ve 12 objednano na Alze, ve 4 mi prisla sms ze uz je v Usti, to je shop jak ma byt.
Jasně ja chtěl třeba jen říct že plno lídí do Aceru odrazuje,ja ho před tím taky nechtěl-a ted spokojenost.Pokud preferuješ matný displej tak je to dobrá volba.
Podle mě rozdíl mezi značkama poznáš v okamžiku, kdy se něco pos..e.
Proto bych zvážil Dell s NBD - z vlastní zkušenosti vím, že to funguje vážně skvěle. Dobrá zkušenost i s HP, naopak Acer s pohledu servisu vždycky ztrácel (i proto trpělo jméno), ale prý se to teď zlepšilo.