Vybiram novy notebook

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: Vybiram novy notebook

Příspěvek od Oťas »

já nechci novej.... na moje potřeby stačí starší, ale lepší než mám....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No dnes novej lowend koupis za 9-10 litru do toho bych sel radsi nez ojety 5 let stary ac znackovy.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

:( :( :(
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

martini

Příspěvek od martini »

milosh píše:Na samsung koukam v obyvaku z gauce, pochybuji ze umi i notasy ac design neni spatny.

Sony se mi taky celkem zamlouva ale cena uz moc ne, asi toho HP vemu, ted uz jen vybiram presny model, nebudu to mit jako hlavni pracovni stanici, na to mam desktop 4jadro,a le proste jako IT jsem zavisly na tom byt online :) tak chci uz neco kvalitnejsiho a co nejaky rok vydrzi, menim notasy kazdy 2 roky priblizne, ale asi starnu a uz me to tolik neba :roll: I kdyz je to spotrebni zbozi a ten "stary" jsem vzdy jeste prodal kdy mel zustatkovou cenu par tisic.
No a já zas koukam z gauče na SONY
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Samothe píše:já mám tento a spokojenost 8-)
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000O9Y
tys chtel to lehatko co? :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

jj ale rok už se na něho práší :lol:
Midzi

Příspěvek od Midzi »

takze aj tu ma kazdy inu skusenost, a teraz si vyber :(
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

milosh píše:Tak dodam dotaz, ma vyznam intel i3/i5 nebo staci obyc dvoujadro?
Nerozumi otazce, nechapu souvislosti.

i3 a i5 jsou taky dvoujadra. Co je na nich neobycejneho? Nebo co je podle tebe to obycejne dvoujadro?
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

bacardi píše:kolik je to celkem dost ? aspon zhruba ... my sme ich predali celkem malo oproti inym znackam a vratilo sa ich celkom dost :-(

s tou zarukou je to na SK nasledovne - pokial kupujes notebook sukromne, platis v hotovosti mas narok na 2- rocnu zaruku ,
ak kupujes do firmy - na fakturu predajcovia to vyuzivaju ako obchadzku proti nariadeniu EU na 2 rocnu zaruku a poskytuju tzv. zaruku vyrobcu 1 rok

care pack nie je rozsirenie zaruky iba poskytovanie sluzieb nad standart ako uvadzana oprava priamo u zakaznika, oprava zariadenia v nasledujuci pracovny den a podobne
U nas je to tak, ze pokud je kupujici nepodnikatelsky subjekt, tak musi mit min 2 roky zaruky, ale pro obchod mezi firmama to neplati, takze nekteri vyrobci toho vyuzivaji a firmam davaji zaruku jen 1 rok (Lenovo, HP, Apple), ale nemusi to byt na cely sortiment. Je to treba jen u nekterych rad.

Carepack je o obojim, tedy muzes si jim zaruku prodlouzit. Obvykle zahrnuje i nejakou sluzbu. Napriklad mas NB se zarukou 2 roky a musis pri reklamaci dopravit do servisu stroj na vlastni naklady.

A k tomu si muzes koupit carepack, kterej ti zaruku prodlouzi na 3, nebo 4 roky a zaroven si pro to prijedou. Tomu se rika carry-in. Nebo muze jit i o opravu u tebe doma. Tomu se rika on-site. Pak je jeste jak dlouha je reakcni doba. Nejobvyklejsi je Next Business Day, v prekladu nasledujici pracovni den a pouziva se zkratka NBD.

Znaceni carepacku jsou pak treba, "2r carry-in", nebo "3r on-site NBD", nebo treba "3r on-site NBD travel" (3 roky oprava nasledujici den u zakaznika kdekoliv v evrope)...

K drazsim modelum uz muze byt v cenne treba 3r carry-in (to miva treba lenovo)

Z toho duvodu preferuji Fujitsu-Siemens, ktere ma jako jedine v cenne 3r NBD on-site u vsech NB rady Lifebook. Ale nedelaj laciny verky. Maj snad jedinej model okolo 15 tisic a to AH530

Milousi koukni na to:
http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=AH530
Odpovědět