Demontáž sedačiek!

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
papak13

Demontáž sedačiek!

Příspěvek od papak13 »

Zdravím po dlhšej pauze som tu a potreboval by som radu ako demontovať úplne všetky sedačky v mojej astre? Nejaké skúsenosti,rady,fotky, najlepšie návod kde je čo uchytené a podbne. Za všetky rady ďakujem
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Reklama

milosh
Administrátor

Re: Demontáž sedačiek!

Příspěvek od milosh »

Kniha JAK NA TO neporadi? :?:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dimi

Příspěvek od dimi »

Přední vím. Drží je dva šroubky vzadu. Sedačku posunout dopřadu, vyšroubovat (v každé kolejnici jeden). Vepředu je to poze nasunuté na takové zobáčky. Stačí celou sedačkou cuknout o 1cm dozadu. Pak odpojit kabel napínačů pásů a vyndat.
dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

Zadní musíš demontovat úchyty pásů a pak je jen vycvakneš ze zobáčků co je drží, demontáž je v pohodě poznáš od oka co, co drží a co máš odšroubovat ale pak jsem je asi půl hodiny nasazoval, za boha mi nešli dosadit a asi po 30 minutách tam sedli :) rozhodně se tomu v budoucnu chci vyhnout.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
papak13

Příspěvek od papak13 »

Dakujem za rady buduci tyzden sa do toho pustam tak to skusim pofotit, pospisovat a hodit sem dufam ze mi s tym pridavanim niekto potom pomoze:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Sajfi

Příspěvek od Sajfi »

Ahoj, mám jeden dotaz. Poprvé od zakoupení jsem luxuval interiér vozu a všim jsem si, že pod sedačkou řidiče je jakýsi svazek kabelů. K čemu by to mohlo být? Myslím, že vyhřívanou sedačku nemám (nebo nevím, jak se to zapíná .. :-) ) a nenapadá mě, na co by to mohlo bejt jinýho ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Westler

Příspěvek od Westler »

Sajfi: Airbag, cidlo na zapnuti pasu, vyhrivani, u spolujezdce pak cidlo obsazeni sedacky...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
power2

Příspěvek od power2 »

Já měl zase opačnej problém. Zadní sedačku sem nemohl oddělat. Asi hodinu sem se s tím s... Zpátky to šlo líp. Zatáhnout za očka a směrem dozadu natlačit a vyháknout
Odpovědět