Prosím o radu!!!!!!!
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu!!!!!!!
jj pivko mame dobry ikdyz ho nepiju a servis v liberci tez...snad opravi na pockani uvidi se...
Opel Astra OPC
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zavada odstranena
...byla praskla pojistka v motorovem prostoru...ted jak k tomu doslo vcera jsem jel domu a chtel jsem si ostriknout predni okno a ono nic zamrzla voda v nadobe a tudiz praskla pojistka a tim padem nesel otevrit ani kufr jelikoz tato pojistka je na ostrik okna a na dvere zavazadloveho prostoru..tudiz jsem musel nechat auto v teple a ted vse funguje nalil jsem dost nemrznouci smesi aby se uz nestalo...skoda jen ze jsem zbytecne rano razil do opelu nez sem na to prisel sam...

Opel Astra OPC
Jezdíš k Vikovi do servisu?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se zaregistroval a protože se chystám kupovat háčko chtěl bych se zeptat na tyto věci:
1, Motory 1,6 16 V stále žerou olej jako Géčka? nebo už vydrží od výměny k výměně?
2, Budou mi k něčemu 4dírové plecháče se zimákama z géčka a pokud ano na kterém typu Háčka bývají ?
3, Mám si nechat střešní nosiče ? pasujou i na Háčko?
Za rady předem díky
1, Motory 1,6 16 V stále žerou olej jako Géčka? nebo už vydrží od výměny k výměně?
2, Budou mi k něčemu 4dírové plecháče se zimákama z géčka a pokud ano na kterém typu Háčka bývají ?
Za rady předem díky
telegraficky:A.P. píše:Dnes jsem se zaregistroval a protože se chystám kupovat háčko chtěl bych se zeptat na tyto věci:
Za rady předem díky
1/ nežerou
2/ nebudou
3/ nepasujou
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mel sem pred Hackem Gecko, motor X16XEL, 1.6 16V, 74 kW a olej bral. Min. litr od vymeny k vymene. I kdyz mi to vlastne bylo jedno. Auto bez problemu jezdilo, malo zralo a obcas dolit nejaky ten olej, to uz bylo to nejmensi
Hacko mam 1.6 77 kW a olej nebere. Najeto od koupe cca 8 000 km a oleje je stale dost
Takze urcite se kluci u Adama poucili a neco s tim udelali. Co se tyce 4 derovych kol, tak ty na Hacko pouzit muzes, jen je potreba zjistit jake maji ET aby prip. o neci nedrely. Osobne si myslim ze by s tim nemel byt zadny problem. Jinak pocet der je u Aster trosku zahadou. Nejaka ma 4 diry (jako treba moje) a nektera na 5 der. To same jako tomu bylo u Gecka. Tam to taky mixovali jak se jim chtelo
No a u nosicu je dulezite vedet jaky mas uchyceni u Gecka vs. Hacka. Ja mel u Gecka na kraji strechy krytky, ktere se odsunuly a pod ne se nasadily do zlabku nosice, utahly a bylo to. U Hacka mam take ve strese krytky, ty se odklopi a do strechy se do zavitu nasroubuji pricniky. Takze co se tyce kompatibility, tak ta v tomto pripade neni! Mimochodem, kdyz tu prosmejdis forum, tak na vsechny odpovedi najdes odpoved 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak díky za rady . Ten olej mě uklidnil . Co se týče kol tak 4díry jsem na nějakých háčkách viděl tak to ještě zkusím zjistit. Rád bych si nechal zimní pneu . No a ten střešní nosič nechám příštímu majiteli
pneu maj jiný rozměr a disky též, géčko má 6J šířku a háčko 6,5J
pneu sou na géčku menší
pneu sou na géčku menší
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Najel sem v 1.6 Twinport v Háčku asi 25.000 km a neubyla ani jedna decka oleje.