Zafira B 19cdti 88kw- nejede
Zafira B 19cdti 88kw- nejede
Ahoj všichni. Prosím o radu. Zafira mi padala do nouzového režimu a v Oplu mi na diagnostice řekli že je špatný ventil který otvírá turbo. 3měs. mám auto v servisu né v Oplu a stále nemá výkon. Mám repas turba,nový ventil, eger,pdf ,vyčištěný katík. na diagnostice nic nezjistili.Po namontování turba ventilu, egru, a dpf to jelo ale turbo seplo až nad 2000 otáčkách,kdž jsem to projížděl tak po cca15 km přestalo tlačit a max.3200 OT. a 100km víc to nejelo. Už si neví rady ani v servisu máte s tímto někdo zkušenost co to může být? Předem děkuji Mirda497
- Reklama
Re: Zafira B 19cdti 88kw- nejede
Co se stalo minulému turbu? Udělal servis po výměně turba výplach motoru? Zkontrolovali jste jestli vedení mazání turba je v pořádku a nové torbo dobře maže? Nehrabal se na repasovaném turbu někdo do nastavení lopatek?
Astra H Caravan 1,7 CDTi 81kW
Škoda Fabia Combi 1,9 TDi PD 97kW-chip
Honda XL1000V Varadero
OP- COM 1.70
DELPHI
VCDS
Škoda Fabia Combi 1,9 TDi PD 97kW-chip
Honda XL1000V Varadero
OP- COM 1.70
DELPHI
VCDS
Re: Zafira B 19cdti 88kw- nejede
Staré turbo bylo prý zanesené sazemi od filtru pdf. protože na pdf nebyla ze předu nějaká hadička která komunikuje s řídící jednotkou a pdf se nemohlo vypalovat. Co jsem to koupil a najel za 4 roky cca 50 000 km se v toho nikdo nevšiml a jezdilo to bez problémů. Olej mi do tarba nevytekl a nebylo ani slyšet. Zda vypláchli motor nevím ale prý ho vyměnili i s ostatníma filtrama.