Zdravím, mám otázku na kterou jsem nikde na fóru nenašel odpověď. Nechá se přes opcom u GID vypnout záložkový režim? Jedná se o záložkový režim se třemi řádky, rádio CD30MP3, manuální klimatizace.
Aktuální podoba:
Požadovaná podoba:
Opel Astra H, Z17DTJ, 2007, caravan, stříbrná (2014-nyní) Opel Astra H, Z17DTH, 2008, caravan, černá (2013-14)
Opel Astra H, Z17DTH, 2005, caravan, červená (2012-13)
Opel Astra G, Y17DT, 2000, hathback, zelená (2011-12) OP-COM China Clone
Odškrni UHP (mobilný portál) a potom by to tak malo byť (aspoň myslím). Ovšem si zrušíš telefón
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Záložka rádio obsahuje pouze název stanice + "kontrolky" REG, TP, ... Žádné informace navíc nepřináší, jen je to pro zlost, protože musíš přepínat mezi záložkama. Zlatý nezáložkový režim.
Opel Astra H, Z17DTJ, 2007, caravan, stříbrná (2014-nyní) Opel Astra H, Z17DTH, 2008, caravan, černá (2013-14)
Opel Astra H, Z17DTH, 2005, caravan, červená (2012-13)
Opel Astra G, Y17DT, 2000, hathback, zelená (2011-12) OP-COM China Clone
Pro auto bez REC a bez DPF, bez destaku atd. nemá moc smysl.
Slo mě to to, zda v záložkách ukazuje něco navíc. Z BC evidentne podle foto ne.
Pokud by třeba radio ukazovalo alespoň vic informaci, jako například nazev alba, nazev pisnicky, nebo radio stanici + nazev piisnicky, tak by to oproti nezalozkovemu zobrazeni, kde ma radio jeden radek a nevejde se tam naraz ani celej nazev songu vyhodu.
A dala by se nějak přeprogramováním (nebo jinak) změnit hlavní stránka na GIDu? Ze začátku to je príma mít furt na očích průměrnou a aktuální spotřebu. Ale myslím si, že časem bych uvítal spíše něco ne tak dynamického, co mě nebude nutit tam furt čumět. Bohatě by stačily: větší hodiny, datum a třeba ten dojezd + dole to pole s klimatizací. Nebo docela se mi líbí i ta stránka, co problikne, když vypínám klíčkem: čas, teplota, datum. Nač tam tato obrazovka vůbec je, když jen problikne a pak display zhasne?
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014