Rodina Jebalových jede na dovolenou. Přijdou do hotelu na recepci, že se zapíšou. A otec
hned vybalí na recepčního: "Já jsem Jebal se svou ženou, dcerou a synem. A toto je můj syn -
taky Jebal se svými dětmi a manželkou."
Recepční se dívá dost znechuceně a
opáčí: "Podívejte se, mně je jedno kdo
tady s kým jebal. Já vás prostě zapíšu
jako jednu velkou zkurvenou rodinu!"
To je dobry pacos. Kdybych nahodou to chtel koupit, tak uz jen proto co tam pise, to radeji nekoupim, protoze budu mit strach co to je za typka.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Víte co je zajímavý podobné inzeráty jsem již parkát četl, je jich na netu hodně, přijde mi spíš že si ten člověk dělá prdel z lidí no nevím a nebo to jsou rozhodně naši diskriminovaní spoluobčané, jinak to není možné co je za voli a pasti (ty auta) tohle přece nikdo nekoupí, max fakt nějakej zoufalec na ND ale i tak bych snad šáhnul někam jinam pro nahradní díl, než se setkat s takovým divnotvorem:)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papíry od bonbónů. Připrav si suroviny, vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odežeň děti a umyj z nich mouku.Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odežeň děti, utři rozbitá vejce, vytáhni jiná a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odežeň děti,vymeť střepy z mísy, vytři podlahu, vezmi jinou mísu a zadělej nové těsto. Najdi rum, odejmi rum manželovi. Odežeň děti, umyj z nich těsto. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky . Podej manželovi noviny. Vrať se, vyžeň kočku dojídající zbytek těsta. Zavolej veterináře. Vezmi si prášek. Umyj podlahu,stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, děti i kočku. Vypni troubu a vypij rum. Cukroví zajdi koupit.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon