Problem - auto s klucom
Problem - auto s klucom
Zdravim pani ,
mam taky dlhodoby problem no v poslednej dobe sa mi vracia castejsie a castejsie.
Bol by som rad o nejaku pomoc, ak sa s podobnym problemom niekto stretol ,lebo opravovat to v zmysle skusime toto vymenit co ma stalo uz 300 eur a porucha pretrvava ma nebavi .
Takze problem je nasledovny -
Jazda po dialnici , 130,140 ...potom pustim plyn a brzdim (trebars ked mi vojde auto do cesty) - auto s klucom sa rozsvieti ...pridam plyn a kontrolka zmizne, niekedy hned, niekedy za par sekund.
Alebo napriklad predbieham pred zaciatkom obce, potom dobrzdujem na 50ku alebo len pustim plyn a brzdim motorom - opat rovnaka situacia.
Niekto nejaku radu? Prebehli sme cely vyfuk ci niesu niekde netesnosti a nikde nic, ak si vyhodim brzda - plyn tak nic nevyskoci.
mam taky dlhodoby problem no v poslednej dobe sa mi vracia castejsie a castejsie.
Bol by som rad o nejaku pomoc, ak sa s podobnym problemom niekto stretol ,lebo opravovat to v zmysle skusime toto vymenit co ma stalo uz 300 eur a porucha pretrvava ma nebavi .
Takze problem je nasledovny -
Jazda po dialnici , 130,140 ...potom pustim plyn a brzdim (trebars ked mi vojde auto do cesty) - auto s klucom sa rozsvieti ...pridam plyn a kontrolka zmizne, niekedy hned, niekedy za par sekund.
Alebo napriklad predbieham pred zaciatkom obce, potom dobrzdujem na 50ku alebo len pustim plyn a brzdim motorom - opat rovnaka situacia.
Niekto nejaku radu? Prebehli sme cely vyfuk ci niesu niekde netesnosti a nikde nic, ak si vyhodim brzda - plyn tak nic nevyskoci.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Re: Problem - auto s klucom
A chybový kod je na diag jaký?
Daval som to do servisu a ze mu to nic nevyhodilo .....
- destroyer_svk
Tak to treba dat na Techa a niekomu kto autam rozumie a nie na nejaku "univerzalnu diagnostiku" ...
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Mal som to na techu u mechanika co robil dlhe roky v MaH
Pokud svítila kontrolka,tak chybový kod je uložen,třeba jako nepřítomný,ale je tam určo.Adriano2 píše:Daval som to do servisu a ze mu to nic nevyhodilo .....
Bol som praveze pri nom ako to napojil na PC a nic tam nebolo
Ma fakt uz drbne z toho auta.....

Tak dnes auto bolo cely den v servise....skontrolovany vzduch , vaha vzduchu - vsetko v poriadku , skontrolovane DPF - vsetko v poriadku , skontrolovane Turbo - vsetko v poriadku , kupil som si aditiva na vycistenie vstrekov ....pocitac ani diagnostika neukazuje ziadnu chybu 

- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Čo podtlakové čerpadlo? A hadičky k nemu....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ach jaj uz som uplne zufaly....konecne diagnostika ukazala zavadu a je to netesnost v sacom priestore.....sanie je tam menene v roku 2010 a najazdene na nom asi 60 tisic km , menil som trubky okolo , a teraz najnovsie EGR
po vymene EGR musim povedat ze sa zavada velmi obmedzila ale nezmizla....dnes opat cestapo dialnici 57 km na tempomat , ako som vchadzal do BA tempomat som vypol a drb uz tam bolo auto s klucom...a zhaslo to az po vypnuti motoru ....uz fakt neviem co s tym, nacpal som do toho eur a eur a chyba rovnaka
po vymene EGR musim povedat ze sa zavada velmi obmedzila ale nezmizla....dnes opat cestapo dialnici 57 km na tempomat , ako som vchadzal do BA tempomat som vypol a drb uz tam bolo auto s klucom...a zhaslo to az po vypnuti motoru ....uz fakt neviem co s tym, nacpal som do toho eur a eur a chyba rovnaka