Zaso: Jestli ten financni strop byl na me, tak me spis jde o velikost, bezmala 5palcovy displej u SGS3 = to uz nedam do kapsy u kalhot.
Nikos83: Pokrok nezastavis Chapu ze v tuto chvili neni vetsina aplikaci na ICS jeste odladena, ale do budoucna to bude uz jen lepsi a navic budu na Androidu novy, takze nemam problem ze bych byl zvyknuty pouzivat nejakou konkretni aplikaci
píšete tu o dvoujádrech atd. Nesmíte ale zapomenout, že teprve až ICS umí z vícejádrovýho procesoru těžit. Starší android to neumí a je mu víc jader k ničemu
Pokud si tam nechám Android, tak jakou doporučíte autonavigaci. S WM 6.1 jsem měl IGO 8.3.4 , Automapa 6.10, Navigátor II.
Nejvíce se mi líbil IGO se skinem Dimka a na podrobnější s číslama popisnýma Automapa.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Ja pouzivam Sygic v aktualnej verzii, navigovala ma Cechy, Slovensko, dalej som neskusal, zatial bez problemov, otocil som si ju dole displejom a len pocuval co slecna hovori.
Dovede mě Sygic do Černé Hory , nebo má omezené mapy jen na některé státy?
Co jsem koukal na mapy, tak tam byly jen do Chorvatska a konec.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF