corsaczek píše:Ne e - tohle je ještě starý Pumpe - Düse. Common rail zavedli pozděj.
Aha já jen netušil,že se dělala PD o výkonu 170 kobyl,protože nejvíc v sérii jsem myslel červený TDI a to jest 150 kobyl.
Do roku 2007 boli 2,0 TDi 170 k PD-cka, od 2008 to boli Common-Rail.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
zdravím, tak i má trochá do mlýna, nemám ještě aktivován PC, takže spotřebu měřím tím nejjistějším způsobem, natankuji plnou nádrž, smažu počítadlo km, vyjezdím ji a natankuji zase plnou a pak to podělím. Když jezddím jen do práce, cca 15km tam a 15 zpět po silnicích 2. a spíš 3. třídy a kus přez město, tak mám spotřebu 6,1 - 6,3, když pak do toho jedu i nějakou dálku, tak jezdím tak za 5,7. Nijak to nehoním, ale zároveň ani nešetřím....když ono to tlačítko SPORT hrozně láká
motor 1,9 CDTI 74kw
Dlouhodobá spotřeba 7,0 l (5000 km před výměnou baterky a 5000 po výměně). Po dálnici např. do Prahy při rychlosti cca 120 km/h 5,9 - 6,0 s prázdným autem i s 5 lidmi, plným kufrem, zahrádkou a vozíkem. Po okreskách a dědinách bez semaforů při dodržování limitů kolem 5,8 l. Trajdání po městě kolem 8 l. Volnoběh 0,9 - 1,0 - nejde mi do hlavy, jak někdo (viz debata na 1,7) může mít spotřebu 0,3? Jaké má při takovém seštelování motoru zrychlení? Stovku za dvacet?