Díky
Ochranný kryt palivové nádrže a nad koncovým výfukem
Re: Ochranný kryt palivové nádrže a nad koncovým výfukem
Tak to je ten plech. Nemáte ho někdo na nějakým vraku? Nebo nevíte kde by mohli mít? Rád bych klidně starší, ale nesežraný. Nový za ty peníze až v krajní nouzi 
Díky
Díky
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
- Reklama
Čauko dnes mi odpadol ten kryt nad koncovým výfukom, preto sa chcem spýtať či je tam potrebný, alebo ho jednoducho vyhodiť - v blízkosti sú len plechy niič horlavého palivové potrubie je na druhej strane a nádrž je tiež mimo bolo tu pár komentov jedny plech lepili alebo dávali podložky a boli aj názory že je to tam zbytočné tak ako je to? Akú máte skúsenosť tí ktorí ste ho vyhodili.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja treba videl na astra gtc 1.3 cdti tam vubec od vyroby nebyl..jedna-li se tedy o plech nad zadnim dilem vyfuku
Opel Astra OPC
ano ide o ten plech nad zadným dielom vyfuku a čítal som tvoj príspevok zo 17 záři 2012sladas opc píše:ja treba videl na astra gtc 1.3 cdti tam vubec od vyroby nebyl..jedna-li se tedy o plech nad zadnim dilem vyfuku
nikto ničnero píše:Čauko dnes mi odpadol ten kryt nad koncovým výfukom, preto sa chcem spýtať či je tam potrebný, alebo ho jednoducho vyhodiť - v blízkosti sú len plechy niič horlavého palivové potrubie je na druhej strane a nádrž je tiež mimo bolo tu pár komentov jedny plech lepili alebo dávali podložky a boli aj názory že je to tam zbytočné tak ako je to? Akú máte skúsenosť tí ktorí ste ho vyhodili.
Ja ho na dvojlitri nemám už vyše roka a čo ja viem. Teplomer som tam nikdy nedával, tak neviem posúdiť.
diky