Jaká ponorka? Tohle je klasika od Karosy, Karosa ŠD11, to je paráda, ale i Adámek je krásný.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Tohle mně pobavilo včera na cestě. Nestihl jsem to dříve, ale když rozkliknete fotku do plné velikosti, tak druhé auto, před tím Peugeotem, má nosič na kola. A na něm ručně psanou SPZku a ještě nakřivo. Ale to vypadalo fakt strašně. Chtěl bych vidět, co na to policajti...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
co by říkali, nevypadá to ještě tak hrozně, hlavně že tamněco je. Cajti naštěstí tolerují neorigo 3 spz. Pořiď si taky nocič na kouli a taky se Ti nebude chcet zadní SPZtku furt sundávat. Já jezdil s třetí SPZkou vytisknutou na tiskárně půl roku, než jsem si pořídil z netu 3SPZ na plastové desce.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Jedna fotečka mojí Zafirky v kempu Seftenberger See vedle Astry nějakého kempaře, ale to není tak důležitý. Druhá fotka je OPC Zafira od chatky vedle, NÁÁÁÁDHERA
Koukám na fotku OPC a na očku gold zrovna hraje píničku MYSLEL JSEM SI ŽE JE TO LÁSKA.
Hombre - ta Karma byla na autosalonu v Brně, koukal jsem na ní. Žihadlo...