yaris vs. polo

Co se jinam nehodí pište sem
Georga

Re: yaris vs. polo

Příspěvek od Georga »

emvee píše:Georga: Sorry, ale, co se říká po hospodách a ve statistikách spolehlivosti, to vím. Mě v tomhle vlákně zajímají něčím podložené názory a zkušenosti. Díky za pochopení.
Ok, když mi nevěříš, zeptej se v jakémkoliv neautorizovaném servisu na to, co si myslí o koupi ojetiny s motorem HTP.
A jako sorry, ale Yaris je kvalitou a spolehlivostí opravdu někde jinde.
clasic III car. 1.6
Reklama

emvee

Příspěvek od emvee »

Georga: Kde říkám, že ti nevěřím? Sám jsem o několik příspěvků dřív napsal, že o problémech motorů HTP jsem toho četl dost, ale osobně jsem se s nimi ještě nesetkal...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
tomax

Příspěvek od tomax »

Ve firme jsme meli drive Avensis - opravdu vyborne auto. Ja bych sel do Yarisu - Toyota ma uplne jinou vyrobni kvalitu nez ostatni vyrobci. Co se tyce specifikace na dily od subdodavatelu, opet se jedna o mnohem vyssi pozadavky nez maji ostatni.

Obzvlaste mala auta umi Toyota velmi dobre. Posledne co jsem ridil nejakou malou bestii jsem mel pocit jak v motokare, vsechno slo tak hladce oproti Opelu. Idealni pro zenskou ;)

edit: Muj kamarad pracoval v Toyote - uz nikdy si jine auto nez Toyotu nekoupi. Po tom co tam videl ho to presvedcilo, ze Toyota je proste nejlepsi na svete.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Odpovědět