Vybiram novy notebook

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
hombre_71

Re: Vybiram novy notebook

Příspěvek od hombre_71 »

jsou věci na které jsem prostě fajnšmekr proto mám Sony Vaio ....nikdy bych ho ale nikomu nedoporučoval, tohle si prostě musí každý soudruh vybrat sám
Reklama

colli

Příspěvek od colli »

Ted jsme koupily Toshibu 16 palec párádá ;) jinak jsem se rozhodoval bud HP nebo Toshiba protoze s obouma znackama jsme byli do ted spokojeny ;)
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
lencys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lencys »

tak sa pridam aj ja. Mam 2x Asus a 1 Toshibu ktoru uz by som v zivote nechcel (zly support). Ja osobne som s Asusom nadmieru spokojny a ked budem kupovat novy tak jedine Asus a ziadne vymysli ako Acer, Toshiba a podobne znacky. Co sa tyka procesora tak jedine Intel naj nejaky i5, i7, ale bez ich grafiky. Tu skor nejaku Radeonku. O pamati a hardisku sa nemusiem ani bavit :D
bacardi

Příspěvek od bacardi »

ja momentalne pouzivam 1x lenovo, 2x IBM, 1xasus, vsetko pouzivam 90% pracovnea som spokojnyz OS preferujem Linux na pracovnu stanicu Fedora ( momentalne 14) na server Centos ( 5.5 )
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
SubaroSti

Příspěvek od SubaroSti »

Ja neviem o štatistikách hovorím o vlastných skúsenostiach...či už z roboty kde máme DELLy ale ja aj tak používam svoj osobný HP...neviem či je to zvyk ale proste to HP mi vyhovuje.Ku kvalite nemám jednu výhradu.Noťas som kúpil v UK ešte v 2008 ale to s kvalitou asi nebude mať nič... ;)
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
Tomm

Příspěvek od Tomm »

Miloshi, máme doma dva Probooky 4510s s procesorem Intel. Jeden bude letos v červnu 2 roky starý a druhý je o 3 měsíce mladší, já tam mám dvoujádro a W7 a maželka ještě nepovedený Visty. Přesnou výbavu bych musel někde vylovit a to zrovna nechce. Na tom starším pracuje denně moje manželka - v průměru běží cca 12hod. a to opravdu nepřeháním. Často pracuje celý den dlouho do noci. Za celou dobu odešla pouze baterka (cca 1300,-) i přesto, že byla nabíjena vždy po vybití do plna. Ta odešla po roce i na mým, ale po celou dobu dávala vyrovnanou kapacitu, pak z ničeho nic mi vydržela při nabití už jenom 45min., takže jsem koupil novou a jedeme dál. Při práci na netu (domácí Wi-fi síť - tzn. se zapnutým Wi-fi adaptérem a bluetooth) je výdrž cca 3,5-4hodiny - přesně jsem to nikdy neměřil. Nová baterie ukazuje po nabití dokonce 7hod. Pokud vypneš ten adaptér, šoupátko na přední hraně vlevo, tak při práci bez netu dosáhneš i lepší výdrže baterie. Rychle se i nabíjí. Co se týká matného displeje - rozhodně schvaluji - při práci na zahradě v lětě je to k nezaplacení!! HP mi doporučil bratranec, který dělá IT a v práci HP mají a nemá s nimi špatnou zkušenost. Všichni mi doporučovali Lenovo a já o něm dost přemýšlel, ale teď rozhodně nelituji. Moje sestra měla Compaq (= HP) a byla spokojená, než jim ho pomočil pes a potom měla Lenovo (koupeno 6/2010 za 18tis.) - po 4 měsících se Lenovo rozsypalo a šlo do servisu... od té doby bez problémů. Je fakt, že všichni byli překvapený, protože se všude říká, že Lenovo je držák. Zkus kouknout na http://www.tsbohemia.cz, tam jsme oba naše kousky brali a tehdy tam byli nelevnější. Spojení PC s Nokií E66 přes Bluetooth je bez problémů. Ať koupíš cokoliv, tak přeju šťastnou ruku, protože na zmetek můžeš narazit bez rozdílu značky.
bacardi

Příspěvek od bacardi »

..co ja uz viem, kolega si v praci vydupal HP za cca 2000 eur , potroch tyzdnoch mu odisla zakladna doska, kedze to bolo nieco asi specialne nova doska prisla o tyzden , odvtedy je pokoj,
jeden z klientov si kupil HP za 2 500 eur !!! nie unas, ... ale sme jeho najblizsi autorizak tak nas oslovil, notebook bol na servise uz 3x !!!, nieco s oled displayom, zaladna doska a tusim disk alebo dvd ...
mal zakupeny care pack tak ku nemu chodil technik do cca 30 km vzdialeneho mesta a opravoval to priamo u neho , bojim sa vsak ze to este neskoncilo
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

U nas se traduje ze nejvic poruchove jsou acery ale kdyz se jich proda nejvic tak je jasne ze se jich teoreticky nejvic po.. i kdyz to uz dnes jsou celkem kvalitni notasy ne jako pred lety kdy se po pul roce musely menit panty.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tomm

Příspěvek od Tomm »

Já Acer nemusím. Vlastní zkušenost nemám, ale kamarád má v Anglii Acer (v ČR se snad ani neprodával) a je zklamanej - už ho měl v servisu a ani tam servis Aceru nefunguje, tak jak se to říká o Aceru tady v ČR. Další kamarád měl dva Acery, jeden vydržel 2 roky, druhý 2 týdny..
Westler

Příspěvek od Westler »

Taky jsem mel Acer, kvalita sasi a pantu byla ovsem hrozna. Nyni pouzivam notebook HP a 100% spokojenost. Nebal bych se doporucit i Lenovo, 2 kamaradi kupovali nedavno a oba jsou velmi spokojeni.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Odpovědět