zapínání blinkrů v H - rozdíl proti G ????
Re: zapínání blinkrů v H - rozdíl proti G ????
Ja takisto nechapem co vsetci redaktori maju proti packam bez aretacie v Astrach H. Mne trvalo asi den kym som si nato zvykol a pravdupovediac, ine by som uz do auta nechcel. Jedine co sa mi obcas nepodari vypnut na prvy raz je zadny strierac. A rovnako nemam vyhrady ani k ovladaniu palubneho pocitaca na volante. Prehladne zobrazenie udajov a rychla moznost vymazavania, ja si myslim ze to nema chybu. Problem by som videl akurat v tom, ze display je umiestneny v strede palubnej dosky a tym padom musis odvratit zrak zo zorneho uhla vodica.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
- Reklama
Já se taky s názory novinářů moc nestotožnuji, většinou nají škatulky a tak musí něco najít. Opel je holt u nich ve špatné škatulce. Stále vyčítají strohost interieru, a co má fabie? Také u názoru laciné plasty uplně rostu. Je to úplně stejný plast, akorát forma na které se to lisuje má jiný dezén. Někdo má hlubší a někdo je na jemný. Oni novináři našli dost much i na insignii a přitom to je auto roku.
No, přesně, to se mi stává taky. Občas se se mnou fakt nechce bavit a chvíli trvá, než semi ten stěrač podaří zkrotit. Ale jinak blinkry supergomes píše: Jedine co sa mi obcas nepodari vypnut na prvy raz je zadny strierac.

Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Zadný stierač? Na čo je to.
Skôr sa čudujem načo ho na to moje malé okno dávali. Ešte som ho nezapínal a stiera len vtedy keď mám zapnutý dažďový senzor a zaradím spiatočku. Keď si spomínam ani na "F-ku" Karavane som ho nepoužíval 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi hmm tak to bych chtel videt, ze u kombika kdyz jedes nekam dal a celou cestu prsi ze bys ho nepustil 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ak jazdíš dodávkou a autobusom ta sa odnaučíš pozerať cez zadné okno
len ak tak na spolujazdkyne 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Kesi: souhlas
Mám Záfu a jediný kdo na ní používá zadní stěrač je manželka, s tím zrcátkem uvnitř ani nehýbu, má ho nastavené na sebe

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Tak to jste dobří, protože já bez vnitřního zpětnýho zrcátka neumím
a stěrač používám hodně 

už není
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim pani ...
Ked uz rozoberate zadny sterac ... Ja ho tam ani nemam
(sedan) a vnutorne spatne zrkadlo pouzivam ... a je to bezpecnejsie ... az na to ked vam nejaky debil svieti dialkacmi do oci ... hlavne ze on vidi
Prajem pekneho Mikulasa...
M.
Ked uz rozoberate zadny sterac ... Ja ho tam ani nemam

Prajem pekneho Mikulasa...
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

Já taktéž, bez nastavenejch zrcátek nikam nevyjedu a život bez zadního stěrače je smutnej, na Puntu jsem ho neměla a občas jsem viděla fakt kulový.Gord píše:Tak to jste dobří, protože já bez vnitřního zpětnýho zrcátka neumíma stěrač používám hodně
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW