Proste ako sa hovorí VW alebo Škoda - kúpiš auto niekomu inému. - každý deň aby som čakal kedy to auto zmizne...to nie...
Ja som za Opla rád

Já bych to zas černě neviděla. Teď jsem s octávkou jezdila celý dopoledne, protože se mi nechtělo přeparkovávat a vyndavat Astru a já to auto prostě miluju, jede jak hodinky, krásně si vrní, je to velký akorát. To se mi pak do Astry vůbec nechce zpátky (ale to je tim výkonem, 1.9 prostě neni 1.3), jen je fakt, že po Škodovkách se hodně jde no...Adriano2 píše:Máš pravdu...ja neviem ale proste keby mi niekto ponúkal Octaviu, by som ho poslal hodne ďaleko do tmy :
Ja neviem ,proste OCtavka mne zas vôbec nesedí.Ani priestorom vnútri....Octavka je veľké auto,ale 3/4 auta je kufor...potom sa vnútri strašne tlačíš,aspon mne sa to tak zdá.Myslím si že v Astre je miesta viac,ale zase mám kombi,neviem aký je rozdiel medzi Hatch a Combi,či len kufor,alebo aj veľkosť interieru.Octavku keď tak tu úplne novú,tá je pekná a hlavne Octavia Combi RS.Bohužiaľ som ešte nemal príležitosť sa zviezť,aby som vedel ako je to s interiérom a priestorom v novej octávkeTereza píše:Já bych to zas černě neviděla. Teď jsem s octávkou jezdila celý dopoledne, protože se mi nechtělo přeparkovávat a vyndavat Astru a já to auto prostě miluju, jede jak hodinky, krásně si vrní, je to velký akorát. To se mi pak do Astry vůbec nechce zpátky (ale to je tim výkonem, 1.9 prostě neni 1.3), jen je fakt, že po Škodovkách se hodně jde no...Adriano2 píše:Máš pravdu...ja neviem ale proste keby mi niekto ponúkal Octaviu, by som ho poslal hodne ďaleko do tmy :
cena je taková co za ní je kupující ochoten zaplatitbeavis píše: 2. Cena za ojetiny (hlavne diesely) je hrozna
Tady musím určitě souhlasit a Octávky se částečně zastat.Tereza píše:Já bych to zas černě neviděla. Teď jsem s octávkou jezdila celý dopoledne, protože se mi nechtělo přeparkovávat a vyndavat Astru a já to auto prostě miluju, jede jak hodinky, krásně si vrní, je to velký akorát.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |