Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy

Odpovědět
Luke
Kontaktovat uživatele:

Re: Lukeho GTC "Vanessa"

Příspěvek od Luke »

Q-čko: sorry - přiznám se, že to nebyl překlep i když to byl omyl.. jak jsem viděl ve zprávě "nemam teraz ako som pisla su strieborne ale dam ti vyrobit ak by si chcel" tak jsem pojal podezření, že jsi ONA :)

jakubino: přesně z toho důvodu už mám koupený foliatec (odstín antracit přesně jak jsou letní kola 8-) ) akorát jsem loni nějak zapomněl, že to chci provádět.. Ale do srazu v Buchlovicích by tam "snad - doufejme" měly být jak červené třmeny, přední a zadní lišty v černé tak i OPC pedály :?:

Takže pokud tam budeš tak uvidíš na živo a pokud ne tak budu fotit a hodím sem nějaké foto (zejména jak se oteplí a nahodím i nějaký ten vosk) 8-)
Reklama

Q-čko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Q-čko »

no super hehehe no to malo byt ze:

"nemam teraz ako som pisl a su strieborne ale dam ti vyrobit ak by si chcel"

v pohode inak ;)
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Luke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Pánové, kolegové,

projel předchozí příspěvky na fóru ale nezjistil jsem nic. Proto se ptám, dnes mi při volnoběhu šly otáčky až podezřele nízko :evil:

U ostatních aut jsem zvyklý, že se většinou drží na 1000 otáčkách či lehce pod. U mé Astry jsem zvyklý také na lehce pod 1000 otáček.

Ale dnes mi po příjezdu ze shopu (cca 10 km) při následném nastartování (poprvé) nechytlo.. je možné že jsem pustil klíček moc brzo ale divil jsem se.. následně při startu na druhý pokus šel otáčkoměr téměř k polovině prvního dílu - tzn. kolem 600 otáček a dle zvuku jako by se motor blížil ke chcípnutí ale nestalo se..

Takže jsem celkem na vážkách, "o co go"? Stalo se již někomu? Nějaké nápady? :?
quicky

Příspěvek od quicky »

spinavy benzin podla mna
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Luke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Špinavý benzín :shock: ??

Tankuju posledních několik měsíců u LUKOILU, kde to dle testů nevycházelo špatně... :x
jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour »

Ja som u LUKOIL tankoval len raz, lebo som to mal cestou, ale odvtedy nikdy viac. Okrem toho ze auto "netahalo" tak som mal samozrejme vyssiu spotrebu, kedze som musel viac tlacit na pedal. Neviem ako u vas ale ku nam vozi LUKOIL z Ukrainy nie zrovna kvalitny benzin. Okrem benzinu to moze byt aj cidlo volnobeznych otacok. Ked som mal este predoslu astru so starsim X16XER tak mi kolisali otacky smerom dole, ale iba pri zahriatom motore, co je asi aj tvoj pripad ak mas rovnaky kod motora. Skus vyjazdit nadrz a nasledne natankovat plnu na inej "znackovej" pumpe kde su aj aditiva. Pokial to bude robit dalej -> diagnostika
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
quicky

Příspěvek od quicky »

Presne tak u nas je Lukoil riadny shit. S podobnymi prejvami som sa stretol prave kvoli benzinu, motor dokonca az skapinal. Skus iny benzin a uvidis, to je najjednoduchsie a najlacnejsie :)
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Luke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Mám ještě půl nádrže :? ale zkusím tedy změnit prodejce pohonných hmot.. Díky za radu 8-)
power2

Příspěvek od power2 »

Měsíc zpět se tady řešila kvalita benzínu. Natankuj na Benzině párkrát a jestli poznáš změnu, tak to bylo benzínem. Já od začátku tankuju Vervu98 a nemám vůbec problém. I testy byly jedny z nej
Luke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak už mám připravené aditiva a počítám s tím, že hned jak se vyprázdní nádrž jedu nejlépe na benzinu (což dle map nemám bohužel nikde blízko) a nebo Agip/OMV, které je všude.. Ty tankuješ předpokládám ve Slatině..?

Dále bych rád položil otázku od éteru - nenajde se tu nějaká dobrá duše z Brna, která by na 3-4 dny mohla postrádat garáž nebo další prostory, kam se dá najet povozem? Zatím zjišťuji možnosti - bylo by to kvůli přebarvení brzdových třmenů :?: :?:
Odpovědět