K: Koupím konektor předních dveří karoserie L nebo P - plný
Re: K: Koupím konektor předních dveří karoserie L nebo P - p
Je třeba kvůli instalaci jednoho tlačítka na středové konzole.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Reklama
Stále scháním konektor
dám za něj 1000 Kč a půl království
spěchá 

Doposud jsem nikde nesehnal konektor (viz.první příspěvek v tomto tématu). Stále scháním 1ks. Jsem ochoten za konektor ve 100% stavu zaplatit 3000,- Kč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naposledy upravil(a) Skrolant dne 22 črc 2012, 22:28, celkem upraveno 1 x.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přes dveře se to blbě krade 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Oživím toto téma, pro případné další zájemce.
Také jsem sháněl tento plně osazený konektor. Což se mi nakonec povedlo, ale nebylo to vůbec jednoduché. Použitý z jiného auta je téměř nemožné sehnat.
Při pátrání jsem zjistil následující:
Konektor se vyrábí v několika verzích osazení (19,24,a plně osazen všech 32 pinů). Opel tento konektor (ZFW 34-1) nabízí ve 3 variantách v cenách od 859 kč až 7024 kč. Objednací čísla dílu jsou 1287287 -19 pin 859,- Kč, 93191096 - 24 pin 1527,- Kč a 95508640 -32 pin za 7024,- Kč. Zajímavé je to cenové rozpětí, kdy plně osazený konektor (32 pin) stojí neuvěřitelných 7000,- !!! , kdežto naprosto identický jen s 19 piny stojí pouze 859,- (stejný kousek plastu)
Při hledání jsem byl úspěšný, až na základě tohoto schématu, kde jsem našel výrobce (Delphi Connection Systems) a výrobní číslo 32 pin konektoru 30530611. Potom už není problém ho na internetu najít a objednat nový za cenu 138 Kč
Také jsem sháněl tento plně osazený konektor. Což se mi nakonec povedlo, ale nebylo to vůbec jednoduché. Použitý z jiného auta je téměř nemožné sehnat.
Při pátrání jsem zjistil následující:
Konektor se vyrábí v několika verzích osazení (19,24,a plně osazen všech 32 pinů). Opel tento konektor (ZFW 34-1) nabízí ve 3 variantách v cenách od 859 kč až 7024 kč. Objednací čísla dílu jsou 1287287 -19 pin 859,- Kč, 93191096 - 24 pin 1527,- Kč a 95508640 -32 pin za 7024,- Kč. Zajímavé je to cenové rozpětí, kdy plně osazený konektor (32 pin) stojí neuvěřitelných 7000,- !!! , kdežto naprosto identický jen s 19 piny stojí pouze 859,- (stejný kousek plastu)
Při hledání jsem byl úspěšný, až na základě tohoto schématu, kde jsem našel výrobce (Delphi Connection Systems) a výrobní číslo 32 pin konektoru 30530611. Potom už není problém ho na internetu najít a objednat nový za cenu 138 Kč

Astra H Sport, Z18XER 103 KW r. 2008, IDS+, Bi-Xenon, Keyless (Open&Start)
Vdaka za info. Ale asi tu nebude vela "blaznov", co bude dorabat PEPS, aby to ocenilo 

tomu se říká detektivní práce, je smutné že Opel neví co by si řekl za některé díly... svorkovnice na mlhovky za 1500 kč/kus a podobné nesmysly...
jinak nemusí se dodělávat jen PEPS, třeba na alarm je taky potřeba přidávat kabely do dveří
jinak nemusí se dodělávat jen PEPS, třeba na alarm je taky potřeba přidávat kabely do dveří
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Na alarm ale nie je potrebny plne osadeny konektor s 34 pinmi.
-
......Při hledání jsem byl úspěšný, až na základě tohoto schématu, kde jsem našel výrobce (Delphi Connection Systems)....
Hoonz, prosím, byl by jsi ochoten napsat postup jak jsi se dopracoval k výrobci + oznacení konektoru?
Pokud hledám v schématech najdu sice popis pinů ale jakekoli označení konektoru už ne...
Asi něco přehlížím, ale co ?
díky
dušan
Hoonz, prosím, byl by jsi ochoten napsat postup jak jsi se dopracoval k výrobci + oznacení konektoru?
Pokud hledám v schématech najdu sice popis pinů ale jakekoli označení konektoru už ne...
Asi něco přehlížím, ale co ?
díky
dušan
Opel Zafira 1.8 - 88kW Royal Blue"Borůvka"
V schemach je stale popisany typ konektoru podla znacenia Opel/GM (je ho potrebne v TISe rozkliknut na tusim connector repair female/male), vacsinou ZFxxx alebo ZFWxxx. Ked mas ale fyzicky konektor v ruke, zvykne tam este byt ciselne oznacenie vyrobcu. Ak nie je (alebo aj je, ale neda sa podla toho cisla dohladat), tak nastava detektivna praca a hladanie v katalogoch. Najlepsie je zacat tu.