Díky. Až si seženu čiré zadní lampy, tak je určitě vyměním. Zadní lampy po faceliftu vypadají lépe než ty mléčné, alespoň pro mě.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Výměna modulu sání. Po výměně se 110 KW chová jako 110 KW. Reakce na přidáni plynu v nižšich otáčkách se obejde bez cukáni a značné nervozity a je téměř okamžitá. Ve vyšších otáčkách někde okolo 3500 se přidání plynu projevuje dalším nárustem síly a výrazným zrychlováním. Uvadání výkonu přichází až hranicí 4100, 4200. Což je u naftového motoru s maximálním vstřikavacím tlakem 1600 barů a solenoidovým ovladáním vstřikovačů standartní. Po nájezdu 5000 km od výměny je průměrná spotřeba nižší o 0,2 l.
Přílohy
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
V dubnu jdu na technickou kontrolu a brzdy byly v katastrofálním stavu, takže jsem se o tomto víkendu pustil do jejich výměny. Jako komponenty jsem zvolil brzdové kotouče OZ Zimmermann, brzdové destičky Ferodo Premier, brzdovou kapalinu TRW DOT 4 a černou barvu na brzdy a motory Foliatec. Tímto bych také rád poděkoval Schumákovi za rychlé zaslaní brzdových kotoučů.
Přílohy
Astra H, Z19DTH, 2005