No, sou i lidi co sem daj fotky spinavyho auta jen aby bylo v galerii, coz teda sice neni tento pripad ale nepochopim to
Pridani auta do sekce club cars by melo byt neco vyjjimecneho a ne sem dat prvni fotku co mam z bazaru "obrazne receno". A jeste navic dost maly rekl bych.
Nejsem pokrytec a tak proste co si myslim to reknu, bohuzel ne kazdy to zkousne
A co když ten člověk má prostě jen velkou radost z auta o kterou se chce podělit s ostatníma a není zrovna umělecký fotograf?Například já bych nikdy neměl tak pěkný fotky,nebýt PepínaG-H,protože to jednoduše neumím.Tady nejsme v Národní galerii.Takže toto není o pokrytectví,spíš by to chtělo trochu přemýšlet,než něco napíšu,protože zlob se nebo ne,z Tebe lezou perly jak z ústřic!!!
Vojto nezlob se, ale je to přesně tak, jak říkají kolegové, mám radost z nového auta a protože forum sleduju už dlouho, přišlo mi dobrý to auto nafotit tak, jak bylo koupené a dát ho sem. Byl jsem si vědom, že přijde nějký rýpal a bude kritizovat. Ale já jen chtěl nafotit auto v aktuálním stavu. Samozřejmě hned zítra ho vezmu do myčky a vypucujo ho. A také budou nová fota:) Každopádně pánové, díky za podporu:)
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!