Vitaj v klube.
Pozeram, ze mas uplne rovnake auto ako ja. Farba, hatchback, motorizacia, rocnik.. Zeby aj vybava? Ja mam myslim Njoy (manualna klima, obycajny volant, TID display..). Kolesa posobia zaujimavo! Ako si spokojny s motorom? Nevsimol si si vykonovu rezervu na jednotke a dvojke?
Ahoj vyzerá to tak že sú to zhodné vozy podľa tej výbavy.K tomu motoru nemám zatial výhrady akurát by tam možno pasovala 6-ka...lebo na dialnici ked idem 130 tak na 5ke už mám takých 3500 otáčok a určite tá 6ka by to trošku "ukludnila".
Inak prešiel som na Astru z Corsy B 1.2 33kW takže možem byť len spokojný
Ano, 6-ka by bodla, ale ja nechodim viac ako 130-140. To uz zbytocne vela zerie a do ciela pridem len o par minut skor. Pravdou je ze to dost huci. Dalsie auto bude mat 6-rychlosti
Ja som mal Corsu B 1,2 16V 48kW takze som tiez ostal verny znacke len vymenil model
Chcem sa opytať či ste sa niekedy stretli s tym že počas rychlejšej jazdy povedzme nad 80 Kmh počuť akoby šuštanie od dverí od obtekajuceho vzduchu.Kontroloval som tesnenia okolo dveri a vyzera to v poriadku a aj dvere dosadaju dobre.Nevravim ze je to nejake kriticke ale trošku to ruši